Pio [PL] Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czy ktos uzywa tego programu? Mam taki problem, ze wczasie instalacji wrzeszczy ze nie moze czegos dodac do rejestru. Kiedys tego problemu nie bylo, a teraz nie moge nawet go odpalic, zaraz wyskakuje blad ze cos sie nie zgadza w rejestrze. Czy ktos moglby mi zapodac klucz do rejestru do tego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 może win xp i fr 6 nie za bardzo pracują ze soba, ja miałem podobny przypadek tylko z fr ver5 i też nie mogłem go zmusić do pracy pod win xp może na stronie abby są jakieś poprawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 bo abby 6.0 to nic innego (0 nowych funkcji) jak wersja5.0 tyle ze pod XP :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...