ainaruth Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Witam, Jako że z elektroniki dopiero się kształcę, czasu wolnego mam mało, zamiast lutować własny kontroler obrotów postanowiłem kupić jakiś funkcjonalny. Moje typy to: Chieftec dt5000 Coolermaster Aerogate 3 Aerocool Coolpanel2 Każdy ma zupełnie inne możliwości i jest w innym przedziale cenowym. O Chieftecu znalazłem najmniej informacji, a jest najtańszy, więc kusi.. Ktoś mógłby pomóc w tym względzie? Jakieś linki, albo cuś.. Ewentualnie jeśli ktoś go ma to może powie co on potrafi.. edit: czy to możliwe że Chieftec i Jetart to to samo? Wyglądają identycznie i takie same maja opisy http://www.tomshardware.pl/howto/20040615/...troller-10.html Edytowane 7 Marca 2007 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Tak, jest to mozliwe. Chinczyk sprzeda kazdemu to samo z inna nalepka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...