poca Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ostatnio zrobiłem logo na stronę o tematyce Counter Strike`a. Podoba Wam się?: Jakby coś się zaczeło pieprzyć to tutaj jest link http://strony.wp.pl/wp/diablo100/a.jpg Całą twórczość można podziwiać pod tym adresem TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ten wybuch w tle troche psyuje wszystko, ale ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ładnie łądnie ale ten terrorysta troszke za ciemny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 może być dla mnie wybuch gryzie się z czcionką ale to moja opinia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mam być qr4de szczery???? nie pdoba mi sie... zrobiłbym ładniejsze... :P :P :P troche kiczowate... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jap, czyli mam usunąć wybuch? OK Co jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Może mi się zdaje ale zielony ludek tak jakby troche za ciemny był:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mam być qr4de szczery???? nie pdoba mi sie... zrobiłbym ładniejsze... :P :P :P troche kiczowate... Lubie szczerych gości ;-) Pochwal się swoimi dziełami :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 logo to logo - ciekawe co umiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wez rozmaz najpierw layer z tym wybuchem porzadnie ;], daj go zeby byl taki nie az tak wyrazny ;]. a co do loga to fajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ...cudowne... *hint: uzyj opcji szukaj.... :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 racja r4ados ten wybuch niezbyt doskonaly.... reszta moze byc, do napisu bym dodal jakies male efekty zardzewialej stali, ale to juz moja inwencja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ładnie łądnie ale ten terrorysta troszke za ciemny :) Bo to murzyn jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 logo to logo - ciekawe co umiecie Dobrze powiedziane :) Podajcie serwery na jakich gracie najczesciej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 to co bylo wspominiane wczesniej ten wybuch bardziej gwiazdke przypomina niz wybuch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jap, czyli mam usunąć wybuch? OK Co jeszcze? eee, zmienic, nie usunac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nic specjalnego. Literki wyglądają jakbyś je w 16 kolorach robił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 szczeze mówiec to nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Loga nie ma bo mi Komrel konto usunoł!! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 włąsnie przezyc na republike bo jeszcze ja nie widzialem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 to Ci bobek, konto usunal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Już jest w pożo, obrazek jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Poprawka :-) Coś się jebi**** na WP, lookajcię na www.navypol.clan.prv.pl Za jakieś 5 godzin będe miał konto na Crosswinds ok. 5 GB (!) za friko!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Mam być qr4de szczery???? nie pdoba mi sie... zrobiłbym ładniejsze... :P :P :P troche kiczowate... Lubie szczerych gości ;-) Pochwal się swoimi dziełami :-P nie bój nic chłopie, doszczekasz sie... na razie pracuje... ale w sumie to mógłbyś zrobić to lepiej :D a ja wracam do pracy nad galerią.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...