capone Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Mam taki problem. próbuję bootować ten system. Nie może wczytać się instalator. Po jakimś upływie czasu przestaje odczytywać płytę. Żeby nie było płyta działa. Mogę jakoś inaczej uruchomić instalator windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Hm na wersję "normalną" XP jest sposób: bootujesz DOSa z obslugą CD, a potem klepiesz: d:cd i386winnt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Nie ma takiego pliku :(. Jak zdobędę obraz iso to spróbuję go z mp3 wgrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Przepraszam że 2 pod rząd, ale to żeby odświeżyć temat. No i mam nowy obraz ISO i dalej kicha. Skopiowałem wszystko na mp3 i w czasie botowania nic się nie dzieje, świeci się tylko twarda spacja. Jak mam zrobić żeby to normalnie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...