TomekB Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Ja się ostatnio zagrywam w "Flat Out". Gierka jest super tylko mnie czasami doprowadza do k.......... :angry: kiedy poraz "enty" robie fikoła o worek na śmieci leżący na ulicy :wink: Edytowane 29 Stycznia 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 moim zdaniem nfsu2 jest jedna z gorszych ostatnio wydanych. 1243285[/snapback] ja potwierdzam zdanie wortigern'a. Jaz bardziej mnie wciagnela 1 czesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 NFSU2 Flat out i Street Racing Syndicate.Ta ostatnia jest najladniejsza graficznie ze wszystkich wyscigowek jesli chodzi o krajobraz.Co prawda za bardzo naciagana bo zbyt mocno przypomina NFS8 ,ale jest tez niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Mercedes Benz World Racing... niby "Mercedes" ale sciagajac auta a neta (Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW itd) otrzymujemy naprawde super gre. Mapy sa ogromne, autem steruje sie zaje.biscie ! jazdy bokiem w zakretach w Ferrari 575 to jest to co prosiaczki lubia najbardziej :D szkoda tylko, ze na zwiedzaniu mapy nie ma ruchu ulicznego i jestesmy sami, ale jak ktos ma z kim pograc po sieci to zabawa przednia (skoki autem ze skoczni narciarskiej w Alpach :lol: ). Nie mam kierownicy, tylko pada, wiec moze sa lepsze gry bardziej realistyczne, a tu mozna przyczepic sie do tego ze na dosc lagodnym zakrecie jadac 100 wypada sie z drogi, ale mozna sie przyzwyczaic i naprawde poszalec :D gra wciaga jak zadna inna. Goraco polecam tym, ktorzy jeszcze nie grali ani raz. edit: Malyszomania :lol: http://img169.exs.cx/img169/3608/mbwr55qx.jpg http://img193.exs.cx/img193/167/mbwr78xc.jpg Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Hmm ja swoj glos oddaje na LFS. ;] Dorwałem kierownice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) chcesz gre realistycza , to tylko Live For Speed , po co ci piekne widoki ? w grach tego typu nie o to chodzi :> chcesz wiedeziec wiecej o lfs'ie ? www.lfs-portal.com zaprawszam do lektury jak i na forum :D oraz zachecam do kupna licencji S1 ;];];];] Edytowane 29 Stycznia 2005 przez SPY_NET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 czemu o richards burns rally nikt nie wspomina, ponoc miala to byc najlepsza rajdowka na pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 czemu o richards burns rally nikt nie wspomina, ponoc miala to byc najlepsza rajdowka na pc 1243509[/snapback] no jesli chodzi o rajdowki to mozna tylko polecic Richard Burns Rally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzięki bardzo za propozycje, seria NFS U 1 i 2 jest beznadziejna, rajdówek typu collin raczej nie chce, więc zobacze life for speed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzięki bardzo za propozycje, seria NFS U 1 i 2 jest beznadziejna, rajdówek typu collin raczej nie chce, więc zobacze life for speed. 1243674[/snapback] skombinuj sobie flat outa, czysty miodzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Need for speed underground 2 i falt out(fajna gierka ale szybko sie nudzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 GTR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 nfs porshe tej gry żadna scigałka do tej pory nie przebiła, i wątpie aby kiedykolwiek jakas przebiła;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Toca Race Driver 1 i 2... i Flat Out :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Toca Race Driver 1 i 2... i Flat Out :) 1244638[/snapback] Zdecydowanie Toca race driver2 co prawda porschu nie dorównuje, ale ma fajny, całkiem podobny "lajtowo-realistyczny" model jazdy, niezłe uszkodzenia, dobre AI przeciwników, sporo tras i samochodów (może starczyć za kilka gier na raz ;) i świetną grafikę. Z wymienionych wcześniej propozycji szczególnie zniechęcam do NFS U2, porównywać ją do PORSCHA to bluźnierstwo. To tak jakby toy story porównywać z max paynem, lub painkillera z counter strikem, albo wings of onor z il2 sturmovik'iem :mur: Fizyki nie ma, modelu uszkodzeń nie ma, trasy monotonne, wygląda jak ćwierć (_!_) zza krzaka a raczej choinki, zagłębianie się w tuning mechaniczny dzięki gumowemu AI jest bez sensu, a do tego ten wiejski tuning w najgorszym tego słowa znaczeniu :angry: Z nadchodzących gier to tylko GTR zapowiada się w miarę interesująco, co prawda grafika nieco gorsza od toci, ale za to oferuje lepszy model jazdy. Niestety NFS PORSCHE chyba jeszcze długo zostanie jedynym symulatorem jazdy "zwykłym" samochodem po zwykłych drogach :( Edytowane 29 Stycznia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Carmageddon 2 :D Ostatnio rozpracowuję NFS: Porsche, ale nie ma jak rozjechać ludność połowy miasta i jeszcze za to kasę dostać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 !!! Odradzam Flat Out-a !!! Zacząłem dziś i pare razy miałem ochote walnąć klawiaturą w monitor. Jak ktoś ma BAAARDZO mocne nerwy niech próbuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Carmageddon 2 :D Ostatnio rozpracowuję NFS: Porsche, ale nie ma jak rozjechać ludność połowy miasta i jeszcze za to kasę dostać :D 1244774[/snapback] nic nie przebije Carmageddona1 +3dfxpatch +glide wrapper, jak na swoje lata nadal ma gienialny model jazdy, lepszy od niejednej wspolczesnej scigalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 NFSU2 Flat out i Street Racing Syndicate.Ta ostatnia jest najladniejsza graficznie ze wszystkich wyscigowek jesli chodzi o krajobraz.Co prawda za bardzo naciagana bo zbyt mocno przypomina NFS8 ,ale jest tez niczego sobie 1243321[/snapback] mozesz odezwac sie do mnie na gg: 3057967? nie moge wyslac do ciebie pm :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 nitz raczej nie ma gry ktora by cie zadowolila .. a to dlatego ze jesli ktos tworzy symulacje to nie po to by podziwiac ładne widoczki wzdłóż trasy :) pozatym zwykle sam "model jazdy"w duzym stopniu wykożystuje moc procesora...niewiele pozostawiajac na "krajobrazy" :)Zreszta kto jadac na krawedzi ,na limicie rozglada sie po krajobrazach ?:) polecam GTR -im dluzej jezdze tym bardzie ten sim mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ja dalej obstaje za MBWR :D masz tu widoczki: http://img171.exs.cx/img171/7052/mbwr108fu.jpg http://img188.exs.cx/img188/2233/mbwr124cx.jpg http://img177.exs.cx/img177/2983/mbwr131aq.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrizeR Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) * Edytowane 7 Października 2007 przez DrizeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja plecam Eracera, gra ma kilka latek, ale imo jest zajefajna :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadeke Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Najlepsza wyścigówka ? Odpowiedz bardzo prosta - seria GRAN TURISMO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Najlepsza gra to Ford Racing 3 tam to sa trasy. Model jazdy co prawda bardziej arcade ale fajne poslizgi mozna przynajmniej robic 1245381[/snapback] ahahah wszystkie fordracingi to przecie straszna kupa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Już lepszy od tego jest stary Lotus :| 1 część była w miarę, ale 2 i 3- łajno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRy3D Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Jestem winien wyjaśnienie. Zgodnie z sugestiami niektórych grupowiczów - zmiana sterowników przyniosła rezulataty. Najnowsze OMEGI (wczesniej "coś" na Catalyst'ach) załatwiły sprawę. Samochodówki śmigają ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja też dość długo szukałem jakiejś fajnej gierki typu wyścigi na PC, w której możnaby po prostu sobie pojeździć, popatrzeć na piękne widoczki i nie stresować się godzinnym ustawianiem przekładni, zawieszenia, kąta natarcia i rodzaju oponek ;) i co? i kupa. na PC nie ma fajnych gier tego typu - albo rajdówki (które też lubię, ale czasami nie chcę się ścigać tylko normalnie pojeździć) - od średniego pod względem realizmu za to miodnego Collina do hardkorowego Richarda Burnsa, albo jakieś bzdurne rozbijanie się o bandy i realizm rodem z Lotusa na C-64 albo wręcz PitStop typu NeedForSpeed czy Midnight Racing. o grach typu Nascar nie wspominam, bo jeżdżenie w kółko po torze mi średnio się podoba. pograłem w demko tego Mercedesa - byłaby ciekawa gdyby nie skopane sterowanie. przy poziomie arcade jest masakra, Lotus 3 to hardkorowa symulacja przy tym, natomiast przy realizmie "simulation" to może i jest simulation ale poduszkowca ;) co nie oznacza, że nie można pograć, ale... jakieś to takie dziwne jak na mój gust - może przez to, że to demko. i co się okazuje? wygrywa NFS: Porshe. ciekawe trasy, fajne wózki i w miarę realizm... czy faktycznie nikt nie pisze na PeCeta gier, w których można po prostu pojeździć, niekoniecznie się ścigać? w takim GranTurismo wprawdzie też chodzi o ściganie się i to jest esencją tej gry, ale można też sobie bezstresowo pojeździć i to jest piękne... a na PC? ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Niech sie czlowiek najpierw okresli bo mowi o realistycznej grze by pozniej dodac NFS. Nie mozna tych slow laczyc. Wiec albo realizm albo widoczki ? Gry spelniajacej Twoje wymagania po prostu nie ma na swiecie. Jezeli chodzi Ci o widoczki to wiadomo. NFS HP2 rzadzi pod tym wzgledem. W kabrio i zachodem slonca to sobie pojezdzij w GTA:VC (wiem nie samochodowka ale cabrio i slonce to tylko ta gra) Jezeli rajdy to CMR04 i 2005, Xpand Rally z kolorowa graficzka. Jezeli chodzi Ci o realizm w wyscigowkach to GPL, GTR, F1 99-02, Nascar. Jezeli o rajdy to Richard Burns Rally i ewentualnie Rally Trophy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ja sie moge tylko podpisac pod postem KRSa. Rzeczowo i w 100% trafnie ;] PS. Jedna gra laczy widoczki z jako takim realizmem. Jest to GT3/GT4 prologue... ale to gra na PS2 wiec odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...