BOB Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Szukam jakiejś doobrej, długiej i nowej rajdówki :wink: :twisted: !!!!!! Liczy sie grywalność, anie tylko grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Za niedlugo bedzie TOCA i Collin 3. Poczekaj bo z nowych nie ma zadnej godnej zainteresowania. Chyba, ze jeszcze nie widziales Rally Trophy - masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ktorego ma sie ukazac ta TOCA???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja juz sie nie moge doczekac collina. ale sobie posmigam - mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 no ja tez oczekuje na collina3 :)))))))))))))))))) tylko zeby nie bylo takiej kichy jak na ps2 gdzie codemaster spieprzylo i wyszla najgorsza z trzech czesci collina dlatego przesuneli wydanie wersji na pc na maj zeby ja poprwic :))))))))))))))))))))))))) ciekawe czy im sie uda????????:))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 co do Colina 3 to powinni pomyslec i zmienic Forda na Citroena bo takto wyjdzie troche nieaktualna giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 probowałem sciagac colina to sie jebiom jakies ofivy xp :wink: po duńsku 8O a ja chce teraz rajdówke a nie z pół roku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Nascar najnowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 probowałem sciagac colina to sie jebiom jakies ofivy xp :wink: po duńsku 8O a ja chce teraz rajdówke a nie z pół roku :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: heheh jak gry jeszcze nie ma to czego się spodziewałeś? :P :roll: Kaeres NASCAR to nie rajdy :!: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 TOCA rulezzzzzz nie mogę się już doczekać :lol:TOCA rulezzzzzz nie moge się już doczekać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Wiem, ze nie rajd. Po prostu z braku laku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 TOCA to tez nie rajdy :D Zobaczymy co wyjdzie z tego CMR 3 ale ja to ciemno widze :D Polecam Rally Trophy z rajdowek .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 TOCA RACER DRIVER będzie według mnie najfajniejszą ściagałko. Audi TT brum, brum :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 kur... cze ja już byłem przekonany że niedługo sobie popykam w colina 3...a tu h... czytam ten topic i ktos napisał że bedzie w maju... no to od razu na stronke codemasters,... i faktycznie ZNOWU przesuneli premiere...mam nadzieję że warto czekać no jak nie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le codemasters! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Toca Race Driver :D Ruuuuuuuuuuulleeeeezzzz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Juz nie moge sie doczekac tej TOCA wszystkie nezle pokatowalem. Ale ta moze byc zajebista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 jesli Toca bedzie tak grywalna jak jej poprzednie dwie czesci to bedzie rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 TOCA Race Driver i nie bedzie mnie dla swiata na pol roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Ktorego ma sie ukazac ta TOCA????Jonathan, TOCA ma planowo wyjść 18 marca w USA a u nas to będzie 28 marzec (wtedy co CM4! 8)) Także uważam, że TOCA zarządzi. Nie wiem jak tam CMR3, ale NFSy to niech od razu się schowają bo TOCA je rozjedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Grale w Toca3 na playu z rok temu i w porownaniu do poprzednikow byla bardziej grywalna. Ach te kraksy. Miodzio. Chociaz juz nie tak symulacyjna jak 1 i 2 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mi tylko przychodzi jedna gra na usta: Rally Sport Chalenge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ralli Sport Challenge, super grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Super grafika i super arcade... :( to Ralli Mam nadzieje ze TOCA nie pojdzie w kierunku NFS HP2 .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To i moja wielka nadzieja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 niech to bedzie nasz nadzieja, a co do terminu, to nie wiem czy bedzie 28.03, bo na jakiejs niemieckiej stronie od rajdow DTM cos tam, bylo napisane, ze przesunieto termin o 15 czy 14 dni. wiec najlepipej uzbroic sie w ciekawosc..:( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ktorego ma sie ukazac ta TOCA????Jonathan, TOCA ma planowo wyjść 18 marca w USA a u nas to będzie 28 marzec (wtedy co CM4! 8)) Także uważam, że TOCA zarządzi. Nie wiem jak tam CMR3, ale NFSy to niech od razu się schowają bo TOCA je rozjedzie... truth truth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ...sorry , mialo byc uzbroic sie w cierpliwosc :) pozdroo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Yhh, pamietam jak zacinalem w TOCA Touring Car Championship 5 lat temu... mmmnioooodziooo! :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ba, a kto by nie zacinal. Jak pojawila sie Toca 1, to pamietam ze nie wowczas grasowaly 3dfxy a ja jeszcze takowego nie mialem. Niemniej mialem juz gre:) Oplacilo sie poczekac troche , bo bylo poznije jak palic kapcie... :twisted: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 LFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...