jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 MOTO GP mile i ladne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Superbike World Championship od EAsports. Chyba jest nawet suberbike 2 - nie wiem nie gralem w cz. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Motoracer 1 :wink: :D tu niema co się śmiać :) , zajebista gra z czasó virga DX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MOTO GP jest zarąbiste. Można jeszcze próbować Moto Racer 3, ale nie podoba się on wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ;) GTA:Vice City - zajebiście sie motorem jeździ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Najlepsz symulacja na peceta z jaką miałem do czynienia to motogp 2. A pod wzgledem graficznym nic jaj jeszcze długo nie przebije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ;) GTA:Vice City - zajebiście sie motorem jeździ ;)No i jest kilka rodzaji :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 MOTO GP2 Microsoft MOtocross MAdness Extreme biker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No najlepiej japończykiem sie jeździ w GTA VC. Japończyk nie ma sobie równych (no a jeżeli ktoś sie boi prędkości to zapraszam na skuterka, to bardzo przyjazny motorek) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jeśli chodzi o poważne podejście do tematu symulacji to nie do pobicia jest stare dobre GP500 - dla mnie to taki odpowiednik GPL na motorkach. Naprawdę dobry jest Superbike 2001 - prawie czuć wagę motocykla rzucając go po zakrętach, i nie ma takich debilizmów jak w Moto GP (mam na myśli hamowanie w pełnym złożeniu na trawie bez konsekwencji). Zbyt mocne hamowanie w zakręt kończy się ucieczką przodu i piękną figurą, zbyt mocne odkręcenie na wyjściu - pięknym highsidem, ale za to jak poznasz tory i model jazdy to zabawa jest genialna. Moto gp to "fajna" zręcznościówka z ładną grafiką i zerem realizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 GP500 i seria MOTO GP. GP500 za realizm i ciagle niezla oprawe wizualna; MOTO GP (1 i 2) za swietna grafe+ niezly feeling prowadzenia wiertary (poczucie predkosci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 W 100% zgadzam sie z sir Afeenem i Draakiem - jesli chodzi o realizm i model fizyczny, bezapelacyjnie numerem jeden jest Microprose GP500. W SBK jezdzilem sporo, i do piet GP500 nie dorastaja. MotoGP nie testowalem akurat, ale w opinii ludzi, ktorych kompetencjom ufam calkowicie, fiza stoi na maaaarnym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Motoracer 1 :wink: :D tu niema co się śmiać :) , zajebista gra z czasó virga DX :) A czy ja sie smieje? ;) To jest naprawde swietna gra :) Jeszcze jakies 3 tygodnie temu w nia gralem, pozniej przestalem, ale cos czuje ze dzisiaj znow ja sciagne i znow pogram :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Superbike 2001 włącz najtrudniejszy poziom i sprobuj przejechac bez wypadku ;) A jesli chodzi o takie "przyjemniejsze" to MOTOGP2 jest dosc fajna. Superbike 2k1 teh moze byc taki przyjemniejszy jak sie ustawi latwy poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Superbike 2001 i Motoracer 3 nie chcą mi działać w Win XP. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Superbike 2001 i Motoracer 3 nie chcą mi działać w Win XP. :cry: Z tym SB2001 to trochę dziwne, na moim configu chodzi bez problemu pod XP. Co do Motoracera, to nie ma się czym przejmować, straszny gniot, bida z nędzą. Włączyłem tą grę 1 raz, przejechałem jeden zaręt i sprezentowałem płytkę kumplowi co lubi zręcznościówki. Ta gra z realizmem ma tyle wspólnego co gwiezdne wojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Racja. Na samo wspomnienie mr3 az mi sie plakac zachcialo. Jedna z najgorszych gier w historii (nie ma w tym stwierdzeniu ani odrobiny przedady ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Wyciągnołem dziada, bo po Colinie 3 jest posucha w grach rajdowych. Chyba znowu zainstaluję Rally Chamionship 99 i pogram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 nom LFS No i oczywiscie Gran Turismo 2 na emu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja polecam rally championship, LFS, street legal, colina 2, co do colina słyszałem że ma genialną grafikę, ale jest mało realistyczny jeśli chodzi o sterowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Nie umiem zalatwic sobie grand tourismo 2 z pleja :/ Reaper, jak ta gra wyglada na emulatorze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Nie umiem zalatwic sobie grand tourismo 2 z pleja :/ Reaper, jak ta gra wyglada na emulatorze ? Ja gralem w GT2 na ePSXe i... wyglogalo spox.... lepiej niz na konsoli tzn wyzsza rozdziauka...itp... ogólnie gierki na ePSXe wygladaja lepiej niz na psx.... nie zawsze (emulacja ma zawsze jakies bugi),ale ogolne wrazenie lepsze sprawia grafa na emu.... polecam jescze do tego podpoac TV do kompa i pada zaqpic ( ja tak mam i jest ql :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jak ocenilibyscie grafike GT2 na emu ? Do jakiej gry porownalibyscie ta grafe ? Pod wzgledem grywalnosci wiem, ze tej grze nie mozna wiele zazucic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja czekam na Richard Burns Rally. Ma wyjść pod koniec roku i ma to byc coś na kształt sima, a nie arcade jak CMR3. Kolesie modelują: - spalanie w cylindrze - temp oleju i silnika - chłodzenie silnika - przyczepność nawierzchni - system renderingu dostaje dane o zniszczeniach i dopiero wtedy wyświetla pollygony - i inne tzw eye candy - kolor tarcz ma być wyliczany na podstawie siły/drogi hamowania i rodzaju nawierzchni itp Mam nadzieję, że dotrzymają słowa i zmiotą Colina :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Life for Speed i Racer już zmiotły Colina :P MIazga- trzeba kupić sobie kierownicę z pedałami, bo co to za symulacja- gaz do dechy albo hamulec do podłogi- taki jest właśnie Colin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 (...)bo co to za symulacja- gaz do dechy albo hamulec do podłogi- taki jest właśnie Colin :PWłaśnie, że nie jest albo grałeś w inną gre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 (...)bo co to za symulacja- gaz do dechy albo hamulec do podłogi- taki jest właśnie Colin :PWłaśnie, że nie jest albo grałeś w inną gre :P Grałem- do Life For Speed/ Racer się nie umywa model jazdy. Chyba, że na kierownicy jest inaczej- a to wtedy przepraszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Na kierownicy zawsze jest inaczej, ale nawet na klawie w Colinie trzeba umiejętnie operować gazem i hamulcem, a nie jak wcześniej napisałeś że do podłogi i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tzn. można jechać np. na 1/3 gazu i lekko zwalniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Dla chcącego nic trudnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...