Reaper Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nawet elegancko wygladala, tak na poziomie NFS4, moim zdaniem lepiej niz na PSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Crazy Iwan nie wiesz o czym mowisz.. Orientujesz sie wogole o co chodzi np w sterowaniu ANALOGOWYM i czym rozni sie takowe od sterowania z klawiatury ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Maluch Racer !!! Niema to jak polski Mały Fiat :P a szczególnie 80 KM/H i zakręty 90 stopni na ręcznym :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 chciałbym zębyście wymienili jakieś dobre fajne ścigałki jak nfs hp 2, bo nie mam w co grać a mam kierownicę no i bym sobie kupił :lol: lub... down... :twisted: z nEtA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Colin 2,3 , Midnight Club 2, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 coś oprócz tych bo mnie mc2 denerwuje w colina grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 czym cie denerwuje? zatrudna? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 BURNAUT 2 i GRAN TURISMO 3 obie na PS2 :lol: na PieCa jest tylko jedna dobra ścigałka (konwersja z PS2) Colin McRae Rally 03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 czym cie denerwuje? zatrudna? :lol:wiesz jak muszę przsejeżdżać 20 razy jedną trasę przy 30 % gry a pozatym kiedys ich odstawiłem tak że nie było ich widać na mapie i zaraz przed skrętem na metę jebnęły we mnie mędy i [gluteus maximus]... ten moment zadecydował o tym ze mam tą grę głęboko w [gluteus maximus]!! co do colina 3 mi raczej chodzi o coś z realii nfs, lub coś takiego bardziej arcade niż sim, znacie coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jesli masz nerwy to TOCA Race Driver ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 nie wiem czy mam nerwy po mc2 to chyba mi wszystkie amba wcieła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 czym cie denerwuje? zatrudna? :lol:wiesz jak muszę przsejeżdżać 20 razy jedną trasę przy 30 % gry a pozatym kiedys ich odstawiłem tak że nie było ich widać na mapie i zaraz przed skrętem na metę jebnęły we mnie mędy i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... ten moment zadecydował o tym ze mam tą grę głęboko w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!! Wiesz tez mam takie momenty ale gram nadal (mam 52%) mam tez takie akcje, ze jade czwarty i wygrywam w powietrzu przeskakują tamtych trzech (nos) - i dla takich chwil warto grać :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 zaraz zaraz. Jedziesz czwarty i wygrywasz? :D Bo ja tu czegos nie rozumiem :D Co do tych gierek to hmmm... Na pewno starsze NFSy :) Midtown Madness tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 grałem w wszystkie nfs oprócz 3 i midtowny też coś jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Moze F1 2001 ?? albo grand prix 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 No Toca dobra jest, a nerwy do niej trzeba miec , ale troszke inaczej sie to przedstawia niz w MC2. W toce mozna spanikowac [tak to nazwe na wlasny uzytek :P] na powiedzmy ostatnim okrazeniu z 8, gdy jestes na ostatnim zakrecie a przeciwnik siedzi ci na zderzaku, przycisniesz za wczesnie / za pozno hamulec i koniec, parenascie minut gry w pizdu idzie, bo fura oponentsa mija Cie z predkoscia mysli :] to jest naprawde nerwowa rozgrywka. Aczkolwiek, jesli lubisz taki dreszczyk emocji, to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 nie zabardzo lubię a f1 mam tyko nie mam klucza aha i właśnie oglkądnąlem za szybcy za wściekli wypas film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 tylko colin 2 reszta samochodowek na pieca do bani, niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 nie tylko colin 2 jeszcze TOCA i MC 2 i jak wyjdzie to colin 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 toca 2 i toca race driver i life for speed no i colin 2. na pieca nic ciekawszego nie ma. mm2 jest calkiem niezle ale realizm to zostal gdzies u programistow w domu i to o czym wspomniales, ze jeden glupi cywilny samochod potrafi zniweczyc caly wyslig tuz przed meta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 czyli narazie nie pogram :( life for speed grałem colina grałem toca nie grałem al z tego co słyszę to trudnę narazie próbuję grać znowu w mc2 ale znowu mam problemy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 tylko colin 2 reszta samochodowek na pieca do bani, niestety :( moze jestes za mlody i za malo "scigalek" widziales ?? :) Nie bede wchodzil w dyskusje , tak tylko sie wtracilem bo pitolicie ( niektozy) niezle glupoty , jak to u gory lub ze najlepsza jest CMR 03 ( konwersja z PSX:) ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Live for speed..przebija wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 W LFS jeszcze nie pykałem i chyba do tego nie dojdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a ma ktos moze do lfs cracka jakiegos ??? bo chcialbym ta gre odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a ma ktos moze do lfs cracka jakiegos ??? bo chcialbym ta gre odblokowac taki staz i jeszcze pytasz o cracka. wstydz sie!! Verger=> czemu ie dojdzie do grania w LFS?? gra jest naprawde super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 "]Live for speed..przebija wszystko chyba nadrealizmem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 "]Live for speed..przebija wszystko chyba nadrealizmem :lol: a Ty znow sie czepiasz. jak nie umiesz grac to nie graj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Live for speed swietny symulator zgadzam sie z tym naprawde giera ma taki realizm ze tylko grac i grac a najlepiej miec do tej giery kierownice :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ja mam kieree i nie mam w co grać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...