Hipo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Potrzebuje pomocy na już bo jutro wyjeżdzam z wrocławia i muszę rano kupić płytkę na N-force 2 tutaj. Pytanie czy ktoś wie gdzie można ją zdobyć i za ile i jaką polećcie coś do 550 zeta najlepiej z sieciówką na pokładzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 epox juz moze będzie? raczej tak ale chyba bez sieciówki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 EPOX 8RDA+ I niech ktoś zamknie ten temat :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 dzięki jakoś duż się nie dowiedziałem ale trudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 MSI K7N2G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 eee nie kupujcie tego Epoxa - syf straszny i w ogole ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Potrzebuje pomocy na już bo jutro wyjeżdzam z wrocławia i muszę rano kupić płytkę na N-force 2 tutaj. Pytanie czy ktoś wie gdzie można ją zdobyć i za ile i jaką polećcie coś do 550 zeta najlepiej z sieciówką na pokładzie kup asusa A7N8X sa trzy rodzaje tej plyty, najdrozsza jest za ok 750 zł najtansza za ok. 550 zł roznia sie tym ze na jednej jest IEEE i serial ata (jakos tak) pozdrawiam BAT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Soltek 75-FRN-L POLECAM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 mam dwa pytanka: 1. Mateoosh - z kąd wziołeś płytkę Epoxa rev 1.1? 2. limerro - co jest nie tak z tą płytą??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 2. limerro - co jest nie tak z tą płytą???nowi uzytkownicy moga miec wyzsze wyniki w podkrecaniu co zagrozi pozycji dotychczasowych userow, nie kupujcie jej ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 2. limerro - co jest nie tak z tą płytą??? nowi uzytkownicy moga miec wyzsze wyniki w podkrecaniu co zagrozi pozycji dotychczasowych userow, nie kupujcie jej ! ;) a po co macie kupywac bedziecie narzekac i w ogole - grrrrrrrrrr it's my preciousssssssssss ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 mam dwa pytanka: 1. Mateoosh - z kąd wziołeś płytkę Epoxa rev 1.1? 2. limerro - co jest nie tak z tą płytą??? www.sirius.pl ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 www.gral.pl ja dostalem tutaj rev. 1.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no dobra czym sie rozni rev1.1 od zwyklego? jutro kupuje ta plyte na boga!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A co byscie polecili do 550zł nie EPOXa bo mam nagryware TEAC! Zastanawiałem sie nad Soltkiem,ale doszedlem do wniosku,ze nie bede biosa aktualizował ;) ... wiec co myslicie?? A co byscie polecili do 550zł nie EPOXa bo mam nagryware TEAC! Zastanawiałem sie nad Soltkiem,ale doszedlem do wniosku,ze nie bede biosa aktualizował ;) ... wiec co myslicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...