neveragaintoshiba Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Witam, ostatnio zakupiłem nową Toshibe P100-487 z preinstalowanym Windowsem Vista. Jako, że już pierwszego dnia pracy z nowym systemem wywaliło mi blue screen oraz kompletnie uwaliło system, postanowilem wrocic do mojego starego systemu czyli Windowsa XP. Po skomplikowanej instalacji wszystkich sterownikow zauwazylem, ze nie dziala mi mikrofon. Dzwiek dzialal idealnie, a z mikrofonu nic nie zbieral. Poszukalem innych sterownikow. Po ich instalacji nadal to samo. Szukalem dalej i znalazlem sterowniki od HP Pavilion z ta sama karta dzwiekowa zainstalowalem i ... mikrofon dzialal (w rejestratorze dzwieku glos nagrywa), ale nie dzialal dzwiek! Moja karta dzwiekowa to: Conexant High Definition Audio. Teraz mam pytanie czy ktos mial podobny problem? Czy moze ktos wie jak przerobic te sterowniki, zeby je jakos scalic, aby z jednych dzialal dzwiek a z drugich mikrofon. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ja rowniez mam w tosce problemy z sterownikami do Conexant HD. Np. widzi mi tylko jedno wyjscie dzwieku tj glosniki. Nie moge poprawnie podlaczyc swiatlowodem 5.1. Oczywiscie mowie o Viscie teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...