djsaint Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zastanawiam się właśnie nad wyborem Audigy2. Karta do filmów, gierek i muzyki. Głośniczki stricte komputerowe Creative'a. Mam takie pytanko, czy ta karta Sound Blaster Audigy 2 ZS GOLD różni się czymś więcej niż firewire i pozłacanymi stykami od tej karty CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS ? Warto dopłacać różnicę między nimi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Różnic się praktycznie niczym nie różni, jedynie złotymi stykami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Tak się przyglądam PCB obu kart i zauważyłem, że ta wersja zwykła nie ma wyprowadzonych złącz do: firewire, gameportu, SPDIF_IO i AD_EXT... Ciekawe co jeszcze wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 normalny 2zs, choćby oem ma pozłacane wyjścia,, to nie-gold to jakaś krojonka chociaż pcb wydaje się być zsowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Czyli mam rozumieć, że ta niby wersja "gold" to zwykły ZS, a te wersja okrojona to nie wiadomo co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 może działać zasada że "fajniej by mieć ta Gold, ale różnic pewnie nie odczujesz bo sie nie da" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 czy ta karta http://www.allegro.pl/item172409173_karta_...b_audigy_2.html to jest zwykłe Audigy 2 ? czy co to jest za wersja ? opłaca się za tą kase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Tak, ta karta wygląda na normalną Audigy 2 (SB0240). A czy się opłaca, to sam sobie odpowiedz.Może na licytacji taniej wyrwiesz, a może nie... Skorzystam, że bunioslaw1 podniósł temat i tak informacyjnie zamknę mój wątek: z tych dwóch opcji Audigy 2 ZS wybrałem tą wersję zwykła (czyli niby "GOLD"- nówka) w cenie tej krojonki z drugiego linka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...