MariuszDW Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 O ile pamiętam, to ma być sprzętowe DX9, ale nie koniecznie C. Czy Nierealny jeszcze lepiej zamotał? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) a co ty wiesz o stabilności Visty? albo niestabilności? bo może ja czegoś nie wiem ;) Posiadam wiedze od innych użytkowników Visty ;) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 to podziel się nią z nami :) co masz na myśli mówiąc o niestabilności tej platformy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 to podziel się nią z nami :) co masz na myśli mówiąc o niestabilności tej platformy? No nie wiem naprzykład jeszcze kłopot ze sterownikami, pewne luki w systemie i niedopracowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wg. mnie najwieksza wada jak narazie w Viscie sa duze problemy z grami( np.STALKER u mnie jest niegrywalny ;-((. ) ,zobaczymy moze poprawia cos jeszcze ,ale do gier to narazie XP SP2. ;-) Jak narazie to szkoda bylo kasy wydawac na Viste bo spowrotem trzeba wrocic do XP chociazby dla STALKERA ;-)..... p.s XP bedzie jeszcze dlugo rządził . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jaki niegrywalny STALKER. U mnie ładnie chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) @Mariusz DW No u ciebie chodzi bo masz Radka;-) i moze to przez to. Na kartach z serii 8 sa duze problemy i gra jest niegrywalna a szkoda .... Dodam ze na XP w 1600 *1200 smigala ze az milo a tu w 1024 to z 15 fps :-) Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez MasterAdi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No wiem. Śmieję się (może z frustracji, że nie mam 8800 GTS) :lol2: Trzeba było napisać, że stery Nvidii pod Vistę są niegrywalne ;) Ze swojej strony mogę napisać, że pod Vistą gierki elegancko chodzą. W niektórych jednak wychodzi większe zapotrzebowanie na RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...