zgryza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Abit KN9 [nForce4 Ultra] AMD Athlon 64 X2 EE 3600+ BOX (Socket AM2, 65W) GoodRam DDR2 1GB 667MHz GeForce 7600 GS Galaxy 128MB HDTV & DVI (500/1400 1.4ns) (PCI-E) Zalman Seagate 250 GB Barracuda 7200.10 (16MB, Serial ATA II, zapis prostopadły) Pioneer DVD+/-RW DVR-111D bulk black Chieftec BG-02B-B-B - 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 IMO - bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Brawo! I to jest doskonały użytkownik. Poszuka, wybierze optymalny zestaw a nie zawraca głowę :) PS. Na upartego można by sie przyczepić do zasilacza hk350ap jest lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgryza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 właśnie jeszcze sie zastanawiam nad zasilaczem i obudową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Tu: http://www.allegro.pl/item173644256_chieft...00_polecam.html Według mnie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgryza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 jakby co to już wcześniej założyłem temat odnośnie zasilacza: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=228091 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego [; Więcej takich użytkowników jak ten :P Zestaw idealny ale zasilacz wziął bym cosik innego, huntkey :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 brawo !! uzytkownik naprawde widac posiwecił czas zeby wybrac podzespoły !! oczywiscie co do zasiłki to HK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgryza Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 ewentualnie dołoże 30 zł i wezme ram`y 800 Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ogólnie do zestawu nic nie mam ;) Ale uczepiłbym się grafiki. Może warto byłoby się zastanowić nad modelem z 256MB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zgryza ty nie mieszkasz niedaleko Czestochowy, znajomemu polecilem identyczny zestaw a teraz wyglada jakb on (Ty) szukał potwierdzenia na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 A ja bym zostawił ten zasilacz, bo spokojnie starczy. ;-) Co do reszty, to inni już się wypowiedzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgryza Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zgryza ty nie mieszkasz niedaleko Czestochowy, znajomemu polecilem identyczny zestaw a teraz wyglada jakb on (Ty) szukał potwierdzenia na forum :) prawie na drugim końcu Polski ;) A ja bym zostawił ten zasilacz, bo spokojnie starczy. ;-) Co do reszty, to inni już się wypowiedzieli. i tak chyba zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja bym wziął na Twoim miejscu grafę z 256MB, a nie 128MB. Kosztuje 362 zł w znak.pl. Przy tej klasie kart 256MB to standard. A jak chcesz trochę zaoszczędzić mozesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Fortrona 400W na allegro za 100 zł (tego z Sata i 24 pin). Fotron robi naprawde dobre zasilacze no i w rozsądnych cenach :D Poza tym wszystko ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgryza Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 w tym problem, że nie ma przy 1,4 ns 256 MB, to prawdopodobnie błąd na znak.pl, gdzieś o tym czytałem, a pozatym w innych sklepach nie można dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 w tym problem, że nie ma przy 1,4 ns 256 MB, to prawdopodobnie błąd na znak.pl, gdzieś o tym czytałem, a pozatym w innych sklepach nie można dostać. A za ile masz ją brać? Bo jak już się wydaje tyle kasy na kompa to warto wydać 100zł na coś z serii 79xx można i by nawet używkę poniżej 500zł wziąć bo te 128Bit czasami daje się we znaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...