yogurcik Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 szukam napisow do filmu solaris na 1 cd plis jak ktos ma niech mi podesle bo juz nerwy trace z tym szukaniem DANKE Z GORY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czlowieku zablokowales sie ze az 3topici zalozyles??? A nie lepiej bez napisów, z kontekstu zrozumiesz. To jest najlepsza nauka angielskiego. W kazdym razie jedna z lepszych. Zajebisci sie wtedy filmy oglada, bo jak masz napisy to nie wiesz na czym sie koncentrowac na napisach czy na filmie i wychodzi z teog ze nie wiesz co ogladales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czlowieku zablokowales sie ze az 3topici zalozyles??? A nie lepiej bez napisów, z kontekstu zrozumiesz. To jest najlepsza nauka angielskiego. W kazdym razie jedna z lepszych. Zajebisci sie wtedy filmy oglada, bo jak masz napisy to nie wiesz na czym sie koncentrowac na napisach czy na filmie i wychodzi z teog ze nie wiesz co ogladales. sorry tepecja u mnie cos odwala i przy wysylaniu kliknolem pare razy SORY WIELKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ale posiadasz moze takowe napisy na 1 cd??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 napisy i oryginalny scenariusz można wypożyczyć w najbliższej bilbliotece pod literą LEM Stanisław "SOLARIS" :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja mam ale na 2 cd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 pod tym adresikiem napewno znajdziesz http://napisy.info/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 w Kazie obacz albo w groksterze lub w napsterze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 okeay juz sobie poradzilem poprostu przerobilem calosc tak ze dziala:)))okeay juz sobie poradzilem poprostu przerobilem calosc tak ze dziala:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...