menic Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 MAm acera 4102 i zainstalowany system Vista. Gdy daje aby system przeszedł w stan wstrzymania to przechodzi, ale po sekundzie sie automatycznie wybudza. Na XP wszystko było ok. Jakies pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 vista tak ma jak wyciagniesz urzadzenie usb z uspionej visty, to tez sie wybudzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Nie ma "tak ma". Jakos powinno dac sie to "naprawić" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozmo Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ja mam podobny problem - mam acera 2410 i win xp. tyle ze u mnie nie wlacza sie po sekundzie tylko postoi troche wstrzymany i po paru godzinach sie wlaczy... sam. probowalem przeinstalowac system ale nie dziala. nie wiem czego to moze byc przyczyna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 A jak dajecie zamknij system to u Was też wchodzi w stan uśpienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 jak zamknij to sie normalnie zamyka. Dobrze sie też hibernuje tylko z tym wstrzymaniem coś jest nie tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...