Skocz do zawartości
Delta

Pomoc Z Bluetoothem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na poczatku tego tygodnia dostałem w prezecie ACER 3692 i mam mały problemik.

natomiast wszystkie uzadzenia w tym lapku działaja oprócz jednego Bluetootha, jak go próbuje właczyc pokoazuje sie komunikat:

NO BLUETOOTH DEVICE ??? niewiem co to znaczy czy?? brakuje sterowników to gdzie moge je znalesc czy , moze niejest wbudowany w tego kompa .Prawdopodobnie model tego Blu to 2.0+EDR.

PROSZE O POMOC Z GÓRY BRDZO DZIEKUJE POZDRO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym jednak obstawiał brak urządzenia w laptopie.

Moze i byc w laptopie ale moze byc rowniez uszkodzone. Nie wiem czy w tym Acerku jest klapka pod spodem, pod ktora powinien byc modul bluetooth. Sprawdz moze w ten sposob.

Oczywiscie w biosie urzadzenie jest wlaczone :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz tylko zainstalowany sam soft bez hardwaru w srodku lapika ;)

dokładnie !

masz sam soft bez urządzonka (hardwaru) takie cuś kosztuje w granicash 120 ~ 150 zł ..tylko pytanie po co kupować to coś jak można dostać na USB za 20 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem to samo, nie było wogóle bluetootha :)

szczerze mówiąc pozbyłem sie3692 po 2 miesiącach... same problemy... p.s. jak z gniazdem pcmcia? działają Ci bezprzewodowe modemy??

Jezeli mnie pytasz to nie mam PCMCIA, only espress slot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi