Delta Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Witam, na poczatku tego tygodnia dostałem w prezecie ACER 3692 i mam mały problemik. natomiast wszystkie uzadzenia w tym lapku działaja oprócz jednego Bluetootha, jak go próbuje właczyc pokoazuje sie komunikat: NO BLUETOOTH DEVICE ??? niewiem co to znaczy czy?? brakuje sterowników to gdzie moge je znalesc czy , moze niejest wbudowany w tego kompa .Prawdopodobnie model tego Blu to 2.0+EDR. PROSZE O POMOC Z GÓRY BRDZO DZIEKUJE POZDRO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 BT sie zapewne wlacza, a ta informacja mowi, ze w okolo nie ma urzadzen BT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 BT sie zapewne wlacza, a ta informacja mowi, ze w okolo nie ma urzadzen BT.Ja bym jednak obstawiał brak urządzenia w laptopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja bym jednak obstawiał brak urządzenia w laptopie.Moze i byc w laptopie ale moze byc rowniez uszkodzone. Nie wiem czy w tym Acerku jest klapka pod spodem, pod ktora powinien byc modul bluetooth. Sprawdz moze w ten sposob. Oczywiscie w biosie urzadzenie jest wlaczone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 NO BLUETOOTH DEVICE ??? To znaczy ze nie ma wbudowanego BT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Może tak określisz jaki dokładnie to jest model bo patrząc np tutaj http://sklep.komputronik.pl/Notebooki/Acer...talog,kat,5034/ jedne mają drugie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 masz tylko zainstalowany sam soft bez hardwaru w srodku lapika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 masz tylko zainstalowany sam soft bez hardwaru w srodku lapika ;)dokładnie ! masz sam soft bez urządzonka (hardwaru) takie cuś kosztuje w granicash 120 ~ 150 zł ..tylko pytanie po co kupować to coś jak można dostać na USB za 20 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 BT sie zapewne wlacza, a ta informacja mowi, ze w okolo nie ma urzadzen BT.Nie masz modułu BT, więc się nie włączy, bo i co ma się włączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Nie masz modułu BT, więc się nie włączy, bo i co ma się włączyć... Acer wypuscil ostatnio promocyjna serie: ACER 3692 z wirtualnym modulem bluetooth. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ja miałem to samo, nie było wogóle bluetootha :) szczerze mówiąc pozbyłem sie3692 po 2 miesiącach... same problemy... p.s. jak z gniazdem pcmcia? działają Ci bezprzewodowe modemy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 ja miałem to samo, nie było wogóle bluetootha :) szczerze mówiąc pozbyłem sie3692 po 2 miesiącach... same problemy... p.s. jak z gniazdem pcmcia? działają Ci bezprzewodowe modemy?? Jezeli mnie pytasz to nie mam PCMCIA, only espress slot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...