_bartx Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Mam film zapisany piewotnie w Xvid. Otóż nie da się go otworzyć w WMP i Winampie - po chwilie te programy się wyłączają. Można go natomiast otworzyć w VirtualDubMod 1.5.10.2 PL - i oglądać w podglądzie, ale czasem wyskakuje błąd i program się wyłącza. Przekodowałem film z pluginem subtitler na DivX i nadal to samo. Jak mogę temu zaradzić? EDIT: Virtualdubmod na pocżatku działał, a teraz co chwile wywala błąd... Edytowane 9 Marca 2007 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 IMO walnięty plik. Raczej nic na to nie poradzisz. Jakie masz kodeki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 dr divx lub jakiś inny program to naprawy xvid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Mam zainstalowane CodeckPack All in 1 i jeszcze brakujace kodeki poprzez Allplayer Live Update. Film obejrzałem, po drodze miał coś namieszane, że dźwięk był dużo przed obrazem, a potem jak dźwięk z filmu się skończył, to film też. Zależało mi na tym, bo to jeden z odcinków serialu :D ale jakos sobie dałem rady. Zainstalowałem virtualdub, ale nowszą wersje i angielską, bo ta polska się co chwile wywalała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 to w kodekach masz namieszane po tych aktualizacjach i kodecPacu. ale jezeli plik jest uszkodzony (a dr divix nie da radynaprawic) to nic z nim nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...