Gosu Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Witam,kupilem modem jak w temacie,a ze czytałalem o nim i o problemach z jego standardowym softem wgrałem zalecany od safecoma, soft wgrał się ale kiedy resetuje modem (jak jest podłączony przez usb) zawiesza się,kiedy resetuje go i zapisuje ustaweinia kiedy jest podłączony przez kabel Ethernet to jest ok,z tym ze przy obu wariantach nie moge się polączyc z internetem,konfigurowalem polączenie itp ale nic z tego,mam net 24 6 mb-co prawda mam cyrki z netią jak kazdy,ale dzis zanim wgralem softa przynajmiej mi net chodzil,prosze o pomoc,czy ktos mial takie cyrki z tym routerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 witam moge tylko napisac ze wpadles w g????, kupujac ta zabawke jak poradzisz sobie z tym problemem to pojawia sie inne :((( pentagram jest O.K. ale nie w tej materi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) witam moge tylko napisac ze wpadles w g????, kupujac ta zabawke jak poradzisz sobie z tym problemem to pojawia sie inne :((( pentagram jest O.K. ale nie w tej materi No właśnie widze ze nie ma sensu bawić się w ten shit :mur: Potrzebuje teraz orginalnego softa i wgrać go jakoś,oddaje to g.... albo sprzedam. Moze mi ktoś pomóc z wgraniem softa?Mam ten od safecoma ale tak jak pisalem net mi się nię łączy,k jego mać 141 zł w plecy :cry: EDIT: Ok,opycham to dziatostwo,kupie jakiś konkretny router z dobrym softem jaki działa jak nalezy i nie wiesza się,wazne zeby mi nie zamulał neta kiedy chodzą programy p2p przy łączy 6mb. Prosze o jakieś propozycje tak do np 250 zl.Pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2007 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...