remiky Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Ok, dzięki chłopaki. Chyba powiększę swój budżet, w w końcu na zdrowiu się nie oszczędza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 ... Thx za pomoc, masz coś jeszcze w zanadrzu? 8OMoże coś QuickSilver-a, brat takiego kupił jak kiedyś CroppTowny otwierali i do tej pory ma. Ciut sprany (ale nie za bardzo), suwaczki chiodzą OK, 0 dziur i przetarć itd. Jakby Deuter nie był za ładny to moze coś z wilczą łapą (JackWolfskin) - kilka modeli ma też ten system z siatką i pałąkami (plecak nie porzylega do pleców) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnrangeYellow Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kurczę kupowanie dla mnie to jakaś porażka. Potrzebny mi plecak 70litrowy na majowy week i po prostu dostaję szału. Już mam dosyć tego przeglądania aukcji, nawet w merlinie już takie sprzęta są, a ja się nie mogę do diaska zdecydować- jednokomorowy, czy dwu. Dla mnie masakra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie tak dawno kupiłem: http://supersklep.pl/produkty/59/Plecak_Da...hop_shop/51793/ Muszę przyznać że wykonanie, wygoda noszenia są bardzo dobre. Co do wytrzymałości nie wiem, ale podobno ma wytrzymać dłuuugo 8O Jeżeli reszta plecaków Dakine jest zrobiona na takim poziomie to szczerze polecam 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnrangeYellow Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Niezłe, szkoda że takie małe. Za tą cene wole jednak kupić chyba 60 litrowy w merlinie, chociaż kurczę taki mały też by się przydał n jednodniowe wypady gdziekolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Szukam jakiegoś plecaka na studia dla siebie, na cztery pory roku, cena do 150 zł, może być z jakieś promocji itp. Budżetowy plecaczek Pumy wypadałoby zmienić na coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 http://allegro.pl/item671534409_jansport_t..._30_barsop.html http://allegro.pl/item671534427_jansport_b..._laptop_30.html Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barto125 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 najzwyklejsza wojskowa kostka 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazuzu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mogłby ktos wypowiedziec sie na temat plecaków marki Alpinus? Interesuje mnie model Zonda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...