jey45 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Bo ja nie znam sie na zasilkach noi chce wiedziec jakiej fitmy mam zasilke bo nie wiem gdzie to wypatrze tam .. napewno nie codegen ano megabyte czy cos :) ... hehe 350W i dual-fan .... na niej jest naklejka pomarańczowa z opisem ... wiec jak ktos wie co to jest to niech pomoze :) bo nie znam sie na tym za dobrze :) sorki za byc moze glupie pytanie a i hehe moze jeszcze tyle dopowiem zeobudowa jej jest tak jak z blachy kwasowej .. taka srebrna polerowana jak chrom .. wiecie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 SZUKAJ O zasilkach bylo duzo postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 heheehehhe szukaj .... łatwo powiedziec trodniej znalesc :) yep poszukam jeszcze moze znajde :) ale nie moglem sie powstrzymac od dania tego postu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 rzeczywiście wydaje sie głupie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...