master_electronic Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Witam Nie będe się za bardzo rozpisywał, ale mam niejaki problem właśnie z tą płytką. Niedawno kupiłem ją razem z procem, ramem i grafą od kolesia z forum i twierdzi, że jest sprawna. I tu mam pytanie. Czy ona(bios, kontroler??) się czasem nie gryzie z dyskami maxtor?? konfig: pentium 4 willamette s.478 512ddr elixir ecs p4s5a 80gb maxtor radeon 7500 64mb ddr tracer hellfire 400W EDIT : system zainstalowany poprawnie, stery wszystkie, od płyty próbowane różne i microshitu i sisa najnowsze. Niby wszystkie programy pokazują, że dysk jest w trybie dma, ale po "muleniu" mogę stwierdzić, że chodzi jak na pio4, więc pytam się o co chodzi?? EDIT2 : po sprawdzeniu na pożyczonym dysku mogę stwierdzić, że sis nie lubi maxtora :( Edytowane 13 Marca 2007 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ecs źle mi sie kojarzy jakoś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 ecs źle mi sie kojarzy jakoś :)no mnie też :sad: teraz wyszło jeszcze jedno ale, nie obsługuje acpi :angry: i trzeba wyłączać kompa zasilaczem bo wyłącza sie jak w starych AT :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...