::snoopy:: Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ogólnie nie toleruje selekcji w klubach ,ale nie lubię jak na parkiecie rzyga jakiś małolat ,albo grupa małolatów robi jakąś zadymę rzucając butelkami czy co tam ostatnio mój znajomy mi odpowiadał ,który często uczęszcza na balety.Brak słów co te małotaty potrafią wyrabiać <_< Tego mógłby sie Giertych czepić a nie jakieś mundurki wymyśla :) Bezpieczniej w domu przy kompie posiedzieć, z kumplami na piwie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Brak słów co te małotaty potrafią wyrabiać <_< Tego mógłby sie Giertych czepić a nie jakieś mundurki wymyśla :) Bezpieczniej w domu przy kompie posiedzieć, z kumplami na piwie :wink: Mundurki to podstawa,właśnie żeby takie małolaty nie robiły ekscesów. Muszą poznać co to hierarchia i szkoła. A nie robią rewię mody potem :angry: Potem sie zabijają o ciuchy itp. ,bo są też biedniejsi uczniowie krórych rodziców nie stać na wszystko. Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 @SAVER => giertych zawitał w nasze skromne progi ??:P Chłopaki trochę odchodzicie z tematu z tymi fajkami i mundurkami x] IMHO selekcja w klubach NIE, niech przychodzi kto chce byleby był w miare schludnie ubrany a czy dresy,sk8ci czy metalowcy to mnie nie obchodzi byle by zachowywali się normalnie (żadnych burd czy awantur) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Dresy nie... normalni ludzie nie chodzą po mieście w dresach, 99.9% z nich to pojebusy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Wiesz tak samo można zaszufladkować metalowców że wszyscy czczą szatana , "dziwnie tańczą " i dlatego nie powinno się ich także wpuszczać :D Tak samo w przypadku ludzi dobrze zbudowanych - duży to głupi i lubi przemoc fizyczną więc trzeba się go pozbyć. A o łysych nie mówie ...... Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Ale hobby metalowców nie jest bujanie się po osiedlu i szukanie zaczepki, zabieranie fajek, telefonów i pieniędzy oraz znęcanie się nad innymi. No chba, że wy w Inowrocławiu macie innych drechów, tego nie wiem ;] Edit: A tak pozatym to mi się na przykład metalowcy z satanizmem w ogóle nie kojarzą. Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Inowrocław to miasto uzdrowiskowe my tu mamy same dobre rzeczy :D:D No wiesz są dresy i dresy ;) zależy na kogo trafisz - może ktoś się tak ubiera bo lubi po prostu a tu na imprezę już nie wejdzie bo myślą że bandyta A co do metalowców to czasami stereotypy żądzą się swoimi prawami. Jak już selekcja to na jasno przyjętych warunkach a nie że usłyszysz tekst " ty nie wchodzisz bo źle wyglądasz " a koleś przed tobą ubrany w podobny sposób wchodzi bez problemów bo to już uchodzi za chamstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Apropos klubów to powie mi ktoś jakie jest prawdopodobienstwo tego, ze do klubu wpadnie kilku typów i wyciągną małolatów i udupią za to że pili coś po prostu :) Widzieliscie kiedyś taką akcje :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 do srodka nie wejda, ale moga stac pod i czatowac na wychodzacych malolatow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A jeśli wejdą do środka to raczej właściciel klubu będzie miał bardziej przeje**ne niż pijące małolactwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nie wiem jak w innych miastach ale w wawie kulturalnie dajesz karteczkę od rodziców (to jest podkładka dla właściciela) i robisz co chcesz [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ja właśnie wróciłem z imprezy i powiem wam, że niby wszystko ładnie, ale troche wkurzało, gdy na imprezie dla licealistów biegały jakieś laski z gimnazjum... brak słów na takie małolaty puszczalskie. Jak sie widzi co wyprawiaja, albo co staraja sie zrobić, to krew zalewa, normalne ku***. A w samym klubie pełna kulturka. Nie było jakichś karków na ochronie, tylko panowie w garniakach z firmy, no i dechów nie wpuszczali i dobrze. Nie miało znaczenia np. w jakich butach sie poszło, byle sie zachowywać kulturalnie. Tak właśnie powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 U nas w takim jednym klubnie nie wejdziesz w sportowych ubraniach. Jeszcze jakies sportowe buty moga byc ale ew. w jeansach i koszuli (moze byc na wierzchu. Ale w typowo sportowym ciuchu zapomnij. Mnie sie to podoba. Kolesia lokal i to on kreuje jego image i styl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ciekawe ze na selekecje najbardziej narzekaja dzieciaki, w dobrych klubach selekcja musi istniec inaczej z czasem przepadna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_quick Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 W Gdansku w budynku Teatru Wybrzeze byl , a moze dalej jest klub gdzie natknalem sie na selekcje. Poszlismy spora grupa, chyba kolo 10 osob, jedna pare wpuscili a reszty juz nie. Pytam sie goryla co jest a on ze wlasnei selekcja. Nie to nie, wydamy kase gdzie indziej, nie ma problemu, Gdansk duzy. I jakos mu zmiekla rura i nas wpuscil. Ale wkurza mnie taka selekcja, bo klub nie byl jakis specjalny, tylko ochroniarz chcial pokazac jaki jest wladczy a ty go masz prosic zeby wpuscil - leje na takie uklady. Dresy itp spoko kumam, nie przyszlo sie w koncu na boisko grac w pilke. I moim zdaniem powinni legitymowac, ponizej 18 nie wpuszczac i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 ponizej 18 nie wpuszczac i tyle.Poniżej 17 :oops: :lol2: I własnie jestem na NIE z taką selekcją jaką opisał @the_quick . Albo z góry wchodzą wszyscy normalnie ubrani albo żaden a nie co to kur** puzzle czy co :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 A mi niech ktoś wytłumaczy co jest złego w białych butach. Oczywiście sportowych ale nie byle jakich żeby nie było bo spotkałem się z taką sytuacją że na bramce za obuwie(tylko koloru białego) "ochrona" zawracała ludzi i nie bardzo czaje co jest z nimi nie tak? :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 No z białymi butami też nie rozumiem, ale jak ktoś przychodzi od góry do dołu w ortalionie to sie nie dziwie, że mu dziękują z miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 A mi niech ktoś wytłumaczy co jest złego w białych butach. Oczywiście sportowych ale nie byle jakich żeby nie było bo spotkałem się z taką sytuacją że na bramce za obuwie(tylko koloru białego) "ochrona" zawracała ludzi i nie bardzo czaje co jest z nimi nie tak? :FPo prostu wiedza, ze Poca chodzi w bialych butach i od razu wszystkich odrzucaja zeby go przypadkiem nie wpuscic. Z angielskiego to sie chyba "racial profiling" nazywa ;) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 No więc tak jak już ktoś tu napisał trzeba selekcjonować kluby :) To jest nienormalne, a co może jeszcze do zwykłego klubu mam iść w garniturku? Fuj, jak oni śmią to klubem nazywać... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Ja właśnie wróciłem z imprezy i powiem wam, że niby wszystko ładnie, ale troche wkurzało, gdy na imprezie dla licealistów biegały jakieś laski z gimnazjum... brak słów na takie małolaty puszczalskie. Jak sie widzi co wyprawiaja, albo co staraja sie zrobić, to krew zalewa, normalne ku***.Jak Ciebie tak strasznie denerwuje to zjawisko walcz z nim albo zmien lokal. Tak sie zastanawiam dlaczego Was to tak denerwuje. To byla Twoja corka? Nie. Twoja siostra? Nie. Wiec o co chodzi? No offence, ale moze podswiadomie boli Cie to ze one takie puszczalskie, sypia sie jak choinka na wiosne, ale Tobie nie daly? ;) Skoro narzekacie tak na to gimnazjum, mam dla Was rozwiazanie: idzcie do lokali gdzie wpuszczaja od 21 lat. Tam nie ma gimnazjalistow i jest kulturka (zazwyczaj :) ). No chyba, ze nie spelniacie podstawowego wymogu wieku (21 a czesto to nawet 18), to sorry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Chyba sie nie zrozumieliśmy, chodziło mi o to, że gimnazjalistki były na zamkniętej imprezie dla licealistów. I to mnie troche zirytowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Coz moge napisac w tej sytuacji - rozumiem Twoje zdenerwowanie, lecz problemu to nie rozwiazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Nie no sorry , ale to chyba normalne , że nie wpuszczają w sportowych butach. W sportowych butach to sie uprawia sport . Ja jakoś nie mam problemu z selekcją w warszawskich klubach moze dlatego ,że nie noszę sportowych ubrań . Jak ktoś wygląda jakby sie na jogging wybierał to chyba nie dziwne , ze go do klubu nie wpuszczą (normalnego klubu nie dysko błysko w remizie). Ubierze się taki w kremowy dresik Nike , ładnie sobie go podwinie na dole i myśli ,że jest elegancik buhahaha :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Feluś, ile masz lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 moim zdaniem ta cala dyskusja jes bez sensu, bo wlasciciel powinien wpuszczac do swojego lokalu kogo tylko mu sie spodoba - wiem, ze prawo stanowi innaczej ale to nie jedyna glupota w naszym prawie. dalej - jak dla mnie watpliwa przyjemnoscia jest przebywanie w miejscu, w ktorym mnie nie chca - jezeli nie podoba sie moja facjata, czy przyodzienie, to pies ich rypal - moja noga nigdy tam nie postanie! inna sprawa, to poszanowanie pewnych zasad - jezeli w lokalu panuja zasady np. odnosnie ubioru, czy innego asortymentu, to nalezy je uszanowac i sie do nich dostosowac albo poszukac sobie innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 no mnie zawsze rozwala na imprezie jakas 14-15latka szukajaca swojego klienta tanczac przy rurze poza tym selekcja nie jest zla no bo przeciez jak ktos idzie na impreze chocby w przykladowych kremowych dresach nike kupionych za 30zl od kumpla z Turcji a ta impreza to nie bal przebierancow to niech nie przeszkadza tym normlanym i idzie w pi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Z jednej strony jestem za selekcja, z drugiej nie. Dlaczego nie: - W styczniu wybralismy sie z panna do Oranzady w Lublinie, mroz -15 i bramkarz czepil sie ze moja dziewczyna nie ma dokumentow przy sobie i nie wpuscil nas. Zrozumialbym ze niepodaliby alkoholu. Szkoda ze nie znalem paragrafow ktore OP przytoczyl. ;/ Naprawde nie wszedl bym potem i tak ale zrobilbym chociaz im troche klopotow na bramce. Dlaczego tak: - Sa ludzie ktorzy chodza do klubow zeby wyrwac kogos na 1 noc, teraz wybraz sobie ze to jestes ty i sypiasz z dziewczyna <15 lat ... i klopoty potem. No thx - Selekcja ubioru, chyba nie musze nic mowic jak sie idzie do porzadnego miejsca to nie chce sie miec dzieci i debili w dresach wokolo. Edytowane 3 Maja 2007 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) No więc tak jak już ktoś tu napisał trzeba selekcjonować kluby :) To jest nienormalne, a co może jeszcze do zwykłego klubu mam iść w garniturku? Fuj, jak oni śmią to klubem nazywać... <_< Taaa... Niedługo to każą pokazywać karty członkowskie <_< W Szczecinie jest taki Ellite-club. Wpuszczają tylko w garnkach i lakierkach. Ale słyszałem ze też łamią zasady bo jak się da w łapę to w sportowych butach sie wejdzie :-| Przypomina mi się PRL kiedy wpuszczali tylko z krawatami ;) "Trzeba wpuszczać tylko w krawatach. Gość w krawacie jest mniej awanturujący się" ;) Zgadnijcie skąd ten cytat :lol: Edytowane 4 Maja 2007 przez SAVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No to generalnie jak już będą stali pod i czatowali to złapią góra 3 ;] potem pójdzie info do środka i każdy będzie czekał do rana :lol: Pytam z ciekawości bo po prostu widze ostatnio dużo zatrzymań pijanych małolatów i się zastanawiam, które miejsca (oprócz domówek) są jeszcze "bezpieczne" ;) A powiedz mi Jin* albo ktoś inny... Jest jakis dowod na to, że nie mogą ? tzn nie moga wejsc do knajpy itp... Bo musze coś komuś udowodnić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...