Jump to content
p.f.pawlikowski

Www.techworks.pl

Recommended Posts

Ja tu widzę tylko pewnie podobieństwa w kolorystyce. Ale tylko dlatego że ładnie komponuje się z logo TechWorks. Zresztą podobną kolorystykę ma np. hacking.pl. Natomiast np. detale czy układ górnego menu jest są unikalne ;)

Wy widzicie podobieństwo a ja nie, bo nie ma tu nic podobnego :)

05_03_1992 nie bądź śmieszny nie chciałeś mówić bo ciężko nam krytykę przyjąć, jakoś po poście tom3k3 to napisałeś więc po co mówisz jak nie chciałeś :P. Tak wiem nie wpadłeś na takie coś jak podobieństwo.

Odnośnie przyszłego desingu układu jest standartowy jak w obecnym lay'u środek przeznaczony na newsy, bok na różne śmieci w stylu ostatnie publikacje, reklama czy tematy z forum (jak w obecnym desingu) i nie widzę podobieństwa :)

Edited by Sajrus-World

oj dobra skończcie z tym layem, już mnie zbiera na bełty jak ciągle czytam że ble ble ble

to jest serwis o sprzęcie ? to niech będzie o sprzęcie i swoją renomę zdobywa poprzez dobre testy recenzje artykuły felietony a nie tym że będzie odpimpowany wizualnie a w srodku pusty jak lolitka z dyskoteki

widzę że błędy jeszcze nie poprawione mi dalej źle wyświetla się ten pasek ze stronami archiwalnych newsów

czy aby na pewno macie odpowiedni serwer dla tego autorskiego skryptu ? a może to ten lay tak "ssie" bo strona strasznie mi muli a dla porównania taki konkurencyjny ShackIT śmiga szybciutko

i poprawcie chociaż część błędów żeby zbliżyć się do standardów

www.w3c.org

Jako tworca tego designu chcialbym powiadomic o tym, ze dopiero teraz wiem, ze istnieje taki serwis jak www.shackit.pl :) I nie wiem co wy widzicie w tym podobnego - uklad napewno nie jest taki sam, kolorystyka to chyba dla daltonistow jest podobna, a tak poza tym to jakby nie wiadomo, to shackit jest podobny do hacking.pl nie sadzicie ;> ?

Edited by McKansy

Guest 05_03_1992

oj Sajrus zapomniałem, że ty jesteś z PMC, a raczej techworks, racja, żadna konkurencja, a pierwsze jak zobaczyłem lay pomyślałem o ShackIT, a to dlaczego to napisałem po tom3k3 to już moja sprawa i nic ci do tego

oj Sajrus zapomniałem, że ty jesteś z PMC, a raczej techworks, racja, żadna konkurencja, a pierwsze jak zobaczyłem lay pomyślałem o ShackIT, a to dlaczego to napisałem po tom3k3 to już moja sprawa i nic ci do tego

Widać o niczym innym nie myślisz :P

Nie no spoko, każdy ma inne odczucie i uwagi co do laya ty masz takie i wszystko ok (szanuję je) :wink:

Edited by Sajrus-World

a tak poza tym to jakby nie wiadomo, to shackit jest podobny do hacking.pl nie sadzicie ;> ?

Przede wszystkim - gratuluje umiejętności, b. dobrze skrojony design ;-).

Ja również nie widzę większych podobieństw między ShackIT, a nowym Techworksem. A co do hacking.pl - to z jego designu czerpaliśmy po części nasze pomysły na rozlokowanie wszystkiego na stronie, to prawda. Uważam, że hacking.pl jest idealnym połączeniem prostoty, czytelności i estetyki :-), więc wzorowanie się jest chyba w tym wypadku jak najbardziej na miejscu?

pzdr,

' date='21 mar 2007, 18:02' post='2547029']

Przede wszystkim - gratuluje umiejętności, b. dobrze skrojony design ;-).

Ja również nie widzę większych podobieństw między ShackIT, a nowym Techworksem. A co do hacking.pl - to z jego designu czerpaliśmy po części nasze pomysły na rozlokowanie wszystkiego na stronie, to prawda. Uważam, że hacking.pl jest idealnym połączeniem prostoty, czytelności i estetyki :-), więc wzorowanie się jest chyba w tym wypadku jak najbardziej na miejscu?

pzdr,

No i wszystko ok, przecież nikt z naszej strony nie czepia się o to że wzorowaliście się na hacking.pl mieliście takie prawo i dobrze że z niego skorzystaliście bo wyszła wam naprawdę dobra strona.

Cahe to była tylko z naszej strony obrona że niby TechWorks i ShackIT jest podobny (chciałem ci dać piwko ale nie widzę takiej ikonki hahha :lol2: )

Pozdrawiam, po pojawieniu się desingu czekam na dalsze komentarze, teraz też możecie :D

Edited by Sajrus-World

Guest Kaaban

Śmiem stwierdzić, że podpis tematu

"Kto stoi w miejscu... ten się cofa!"

Trochę się gryzie z testowaniem takiego zasilacza na tym konfigu.... To albo stanie w miejscu albo wręcz cofanie się :-|

Dołączona grafika

- za duże przyciski menu (wolna przestrzeń nad napisem)

- szukajka i kontakt sa prawie niewidzialne albo mi juz wzrok siada <_<

- data dodania newsa nie czytelna( kolor tekstu zlewa sie z białym tłem)

Na razie tyle pozdrawiam B-)