4rch0n Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Może ktoś mi odpowiedzieć czy jak przepnę dysk z WinXP do innego kompa to system będzie startował i pracował stabilnie? Edytowane 10 Marca 2007 przez -=Drizzt=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Nikt Ci tego nie powie. To zależy od wielu czynników. Można jednak z dużym prawdopodobieństwem założyć, że jakieś problemy wystąpią. Mogą to być drobiazgi, ale może i nie ruszyć. To zależy od tego jak różne są te kompy. Jesli różnią się np. głośnikami to "powinno być" dobrze :) Jeśli płytą główną i kartą graficzną to niekoniecznie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Różnią się wszystkim... Czyli zostaje tylko reinstalacja systemu? Rany jaki bajzel mi się zrobi... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 aczkolwiek masz szansę że się uruchomi i będzie działał... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Ja mialem taka sytuacje: przepialem dysk ze starego kompa (Celeron 300) z Windowsem98 do swoje kompa ( sygnatorka ) i Win98 sie urochomil zainstalowal stery do znanych sobie sprzetow i dzialal poprawnie (tylko dzwieku nie bylo, bo sterow nie znalazl), ale po ponownym podlaczeniu do Celerona win98 juz nie startowal :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...