KRECIO Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 No wiasnie niby to nie problem ale jednak...mianowicie w windzie mam ustawione na maxa predkosc kursora lecz to dla mnie za wolno...chcialbym szybciej czy jest moze jakis progs do tego???:P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 w rejestrze cos musi byc, poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 jaka myszka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 czy to wazne jaka myszka??? A4tech modelu nie pamietam 3 przyciski i 2 rolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a może ustaw przyśpieszenie na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 heh... ja tez ma A4tech.. WOP-35 i mam ten sam problem. Bez tej aplikacji a4tech (bez której nie można skonfigurować dodatkowych przycisków) chodzi szybko, po zainstalowaniu tej aplikacji średnio. Zauważyłem też, że jak zmieniam prędkość - to tak od połowy do max'a nie ma różnicy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ja to mam ustawione ponizej polowy na tej myszce ;] dzieki temu w Counteerxe lepiej mi sie headshoty udaja ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 kurde wlasnie jak ja mam zainstalowane stery do myszki to zapierdziela kursor jak nalezy...ale ja nie kcem instalowac myszki bo <span style="color:red;">[ciach!]</span>l* mi sie scrool w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...