Bartolghnet Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 witam serdecznie, kupiłem używaną kartę firmy edup bezprzewodowa. Jednakże po włążeniu jej do pcmcia nie wykrywa. Nie świeci sie diodka. Moj laptopik to stary ibm 560e. Niewiem czy karta. Mialem wczesniej 3coma na kabel i dzialalo. Wiem ze ta byla na 16 bit i 32 bit . Ten edup jest na 64 bodajże, lecz nie wiem czy to jest przyczyna nie świecenia się diodki power. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 zobacz czy ten lapek obsluguje 32 bitowe karty raczej nie :((( - CardBus 16bit 64bity ? tu raczej mowa o WEPie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 ale nie swiecila by sie diodka ? pozdrawiam a taka by pasowała: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 witam teoretycznie -tak ale nikt nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci :((( lepiej bierz go do sklepu, komisu itd... masz wtedy 100% pewnosci albo kup cos przez siec ale markowego i od sprawdzonego dostawcy ( na allegro tez tacy sa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...