don_wito Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mam pytania dwa takie male :) Pierwsze: Wiem ze programy nie sa dokladne ale mimo wszystko a nawet jesli chodzi o miernik jakie sa tolerancje dla napiec 5, 3.3, 12 ?? Drugie: Mam wtyczke 20 PIN podlaczone do 24 PIN na plycie czy ma to duzy wplyw na stabilnosc czy na cos wieciej i czy przejsciowka zalatwi sprawe czy najlepiej wymina zasilacza (tylko koszta :( ) dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mam pytania dwa takie male :) Pierwsze: Wiem ze programy nie sa dokladne ale mimo wszystko a nawet jesli chodzi o miernik jakie sa tolerancje dla napiec 5, 3.3, 12 ?? Tolerancja wynosi + - 5%. Drugie: Mam wtyczke 20 PIN podlaczone do 24 PIN na plycie czy ma to duzy wplyw na stabilnosc czy na cos wieciej i czy przejsciowka zalatwi sprawe czy najlepiej wymina zasilacza (tylko koszta :( )Powiem tak ze to jest dodatkowa linia by nie było takich spadków na kablach oraz zeby przy duzym obciażeniu zasilacza nie wypaliło wtyczki ATX ( rezystancja styku) Jesli twoj sprzet jest nie krecony to nic sie nie stanie ( ja tez czesto zapominam podłaczyc dodatkowa wtyczke 4 pin i jakos nawet przy mocnym O/C nie zauwarzyłem by napiecia mi siadały) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...