yankees123 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witam wymieniłem po raz pierwszy tusze kolorowe od 1-2lata nie były wymieniane lecz czarny często . Po zmianie tuszów kolory pięknie wychodzą choc z czarnym coś jest nie tak drukuje mi np. do połowy zdania (fotka). Czysciłem głowice po przez sterownik i dalej to samo kiedyś to pomagało lecz teraz nie . Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Nic nie zaschło ? Spróbuj przeczyścić ręcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 a jak ręcznie przeczyścic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Chodzi mi o styki przez które przepływa tusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 tak gdzie sie tusz wyjmuje jest takie kółko przez które tusz przepływa to to ? A czym patyczkiem do uszu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Tak możesz użyć wacika. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 a suchym wacikiem czy np. z perfumami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 pojezdziłem patyczkiem po tym kułku i nic tylko tusz sie zbierał i dalej tak samo drukuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees123 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 nic nie dało kilkukrotne czyszczenie dyszy przez sterownik :( moze sie da wyjąć głowice i jakoś przeczyśćic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkos80 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Może wypróbuj te tusze czyszczące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...