Grzechu Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Pojawił się w cooling.pl :wink: cena 299zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ztcw jaro juz go powinien testowac ;). sie okaze czy cokolwiek lepsiejszy niz zwykle gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) ztcw jaro juz go powinien testowac ;). sie okaze czy cokolwiek lepsiejszy niz zwykle gt. hyhyhy super wygląda ten bloczek, lepiej od Apogee/Apogee GT i na pewno dużo lepiej od D-Teka. Aż myślę czy go sobie nie kupić i nie dorobić zapinki na am2... :rolleyes: Edytowane 15 Maja 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Tylko oblukaj jak wyglada top od srodka. I wcale nie jeast ladniejszy od D-Teka! :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Tylko oblukaj jak wyglada top od srodka. I wcale nie jeast ladniejszy od D-Teka! :P ;) Ładnie wygląda w środku ;). Jest ładniejszy!! :wink: :razz: Edytowane 15 Maja 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 fajniusi :D z zapinką by raczej nie było problemu .. wystarczyła by najtańszym kosztem ta z RN i po sprawie..druga sprawa to kwestia estetyki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) niestety byłby problem ;) nie starczy taka z realitynet bo nie ma jak jej zamocować ;) byłoby brzydko ;p trzeba by podobną do oryginalnej wykonać, albo czekać... bo ponoć pracują nad zapinką pod am2 (pod inne amd można kupić ;) ale brzydką) Edytowane 15 Maja 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 najlepsza była by w jednej części tak jak jest w GT tylko większy otwór i finał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zapinka z Apogee na am2 jest paskudna, więc odpada ;p;p taki kształt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 super wygląda ten bloczek, lepiej od Apogee/Apogee GT i na pewno dużo lepiej od D-Teka. Aż myślę czy go sobie nie kupić i nie dorobić zapinki na am2... :rolleyes:E tam, bardziej podoba mi się mój niebieski pająk KTC ;) I chyba nawet Fuzion ładniejszy. A zapinka na AM2 wygląda jak szpadel :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 niestety byłby problem ;) nie starczy taka z realitynet bo nie ma jak jej zamocować ;) Jak nie ma, montujesz śrubami do otworów z zapinki 775 i styka [; » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ale Wy esteci pewnie tak nie umiecie.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 A jak to tak zapinkę za 9zł do bloku za 299zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 no właśnie jakby sie zastanowić to dać 3 setki i kombinować zapinkę to trochę nie teges ...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Z drugiej jednak strony na razie wiekszosc potrzebuje takiego bloku wlasnie do s775, wiec na razie nie ma potrzeby rzezbienia :) @Jarongiew Jak tam testy :?: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Tak sobie patrze na ten blok... czemu te nacięcia w topie są takie krzywe? Aż z niedowierzania poszukałem kilku innych zdjęć w sieci. Nie można tego było prosto naciąć? Niby szczegół, ale jakos mnie razi... Edytowane 22 Maja 2007 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) @Dimek w tym tygodniu będzie GTX zrobiony edit: ja bym założył go na am2 ;p bo jest ładny ;) @Subvoice Nacięcia są proste, top jest szlifowany tak by były na nim rysy, przez co na krawędziach często się zaokrąglają te wycięcia. Później jest to malowane na czarno i barwnik pokrywa wgłębienia na rogach przez co wygląda to jakby blok był krzywo wycięty, a jest prosto ;) Właśnie pijąc poranną kawę sprawdziłem xD Edytowane 22 Maja 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Dzieki za wyjasnienie :) Właśnie jakoś tak nie pasowało mi to do tego bloku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Widziałem GT, GTX'a i D-Teka na wystawie w Angeli i powiem szczerze, że jeśli porównywać bloki z zapinką, to Swiftech wygląda gorzej i to w obu wersjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ta zapinka jak tak patrze to jest nakładana na top[?] na inne platformy nie było by raczej zrobinia zastępczej... i to by nawet zgrabne było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 No i gdzie testy ? Mialy byc w zeszlym tygodniu.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Tez czekam z (nie)cierpliwoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 hmmm... podziękowania dla Poczty Polskiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Te...Kliknolem w rev 9 i zadnych zmian narazie.... Procka mam wkleslego jak diabli, a pompe mam niby silna... wiec..... daj znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Firma Swiftech w odzewie na prośby klientów oraz ich obawy dotyczące bezpiecznego mocowania bloków wodnych Apogee GT oraz GTX, postanowiła darmowo dać uzytkownikom dodatkową płytkę backplate montowaną pod płytą główną. Od dziś płytka dodawana będzie do każdego nowego zestawu wyżej wymienionych bloków wodnych. Osoby, które juz posiadają blok mogą bezpłatnie zamówić backplate. Aby tego dokonać należy wysłać emaila na adres michelle@swiftech.com i w jego treści podać kopię faktury oraz adres zamieszkania. Uwaga, oferta ważna jest tylko przez 30 dni! Źródło: Hard-PC Fajny gest ze strony Swiftecha:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 widać zależy im na kliencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Aby tego dokonać należy wysłać emaila na adres michelle@swiftech.com i w jego treści podać kopię faktury oraz adres zamieszkania. Czy wystarczy jak w załączniku emaila zamieszczę skan paragonu z cooling.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Bardzo miły gest ze strony producenta. D-Tek mógł by zgapić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kupilem...jutro bede mial... jak myslicie, bedzie gratis juz ? Pomontuje nieco z WC w tym tygodniu, o i chlodnica czeka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kupilem...jutro bede mial... jak myslicie, bedzie gratis juz ? Pomontuje nieco z WC w tym tygodniu, o i chlodnica czeka... pewnie nie będziesz jeszcze miał, akcja trwa od 21.06 więc pewnie do Europy jeszcze nie dotarły :lol: ps.jaka chłodnica ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 mam bix2 rev 1 i dokladam do kompletu bix2 rev 2...szkoda tylko ze krocce w rev1 sa na stale...cos musze pokombinowac... trzabedize maila slac... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...