Dimek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Tak dosc szybko te przesylki dochodza - niezle :) Moze jednak wiec zdaze zalozyc Swiftech'owego backplate'a przed szykujaca sie premiera nowej rev ukladu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ale lol dostałem drugiego backplata :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Dwa razy napisałeś? Do mnie wysłali wczoraj, ale nie bekplejta, ciekawe kiedy dotrze przesyłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Dwa razy napisałeś? Do mnie wysłali wczoraj, ale nie bekplejta, ciekawe kiedy dotrze przesyłka.faktycznie napisałem dwa razy, bo za pierwszym razem nie dostałem żadnej odpowiedzi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja chętnie przygarne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Do mnie tez dzis dotarla przesylka - niezle im poszlo... OK, ide montowac to wc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Coś dla tych co lubią plexi ;) http://forumdeluxx.de/forum/showpost.php?p...postcount=28708 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 fajny ten top :] szczegolnie z tym niebieskim podśwetleniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Panowie czy między Stormem (którego posiadam) a Apogee GTX będzie duża różnica w wydajności na C2D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Wg Swifa GTX jest troche lepszy od ApogeeGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Panowie czy między Stormem (którego posiadam) a Apogee GTX będzie duża różnica w wydajności na C2D ? http://shackit.pl/display.php?iid=93&page=10 :D nice! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 http://shackit.pl/display.php?iid=93&page=10 :D nice! ha. cos nowego :). kiedy ciag dalszy? najbardziej burzliwych w dyskusjach RN i Kynkow? :). zdazysz w tym roku ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 ha. cos nowego :). kiedy ciag dalszy? najbardziej burzliwych w dyskusjach RN i Kynkow? :). zdazysz w tym roku ? :P poczekam na frosta4 i prisona v8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 No to już wiem co zagości na tronie na moim C2D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Czyli że taki: :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Yep :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) No i fajnie że jest lepszy od Fuziona, bo jest ładniejszy, ale wykonanie mogłoby być lepsze, jak założę to wrzuce fotke :D Edytowane 18 Lipca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 wszyscy maja mambe, mam i ja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja dzisiaj wysłałem maila i czekam na mój backplate :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ma ktoś może o jednego backplate'a za dużo :wink: ? Wysłałem maila do Michelle, jednak dostałem odpowiedź: "I'm sorry but free upgrade has ended. The 775 backplate and hardware is available on our online store Regards, Michelle" Jeśli tak to zapraszam na GG: 8226545. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Dostalem dokladnie takiego samego maila w odpowiedzi Predzej nie pisalem, bo forum omijalem lekkim lukiem... W kazdym razie, promo trwalo 30 dni nie od 26 a od 22 czerwca... a szkoda. Zostalem bez backplata :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nowe ceny na Apogee GT (199zl) i Apogee GTX (249zl)... Teraz GTX kosztuje mniej niz D-Tek Fuzion co jeszcze bardziej wskazuje zwyciezce w topowym pojedynku ... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 d-tek lepszy bo wydajniejszu :)) a brzydki wcale nie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nowe ceny są już od tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Nowe ceny na Apogee GT (199zl) i Apogee GTX (249zl)... Teraz GTX kosztuje mniej niz D-Tek Fuzion co jeszcze bardziej wskazuje zwyciezce w topowym pojedynku ... :idea: Zwycięzcą jest oczywiście Prison - najwydajniejszy blok na polskim rynku, zapewniający temperatury niższe od otoczenia i losową niedoróbke gratis - nie to co "jakieś smieszne hamerykańskie konstrukcje" :lol2: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Zwycięzcą jest oczywiście Prison - najwydajniejszy blok na polskim rynku, zapewniający temperatury niższe od otoczenia i losową niedoróbke gratis - nie to co "jakieś smieszne hamerykańskie konstrukcje" laugh.gif hahahahahah hiihihihhihi hehehe "najwydajniejszy na polskim rynku..." respeqt! ja che testy zobaczyć! wiem ze jaja se robisz ale to jest temat o gtxie ;) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby82 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nowe ceny na Apogee GT (199zl) i Apogee GTX (249zl)... Teraz GTX kosztuje mniej niz D-Tek Fuzion co jeszcze bardziej wskazuje zwyciezce w topowym pojedynku ... :idea: Gratuluje toku rozumowania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Gratuluje toku rozumowania :lol:Mozesz rozwinac swoja jakze enigmatyczna mysl :?: @KAMILcom >>> nikt nie podal tej informacji w tym temacie przez tydzien, wiec z nudow dodalem info - czy to zle :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zwycięzcą jest oczywiście Prison - najwydajniejszy blok na polskim rynku, zapewniający temperatury niższe od otoczenia i losową niedoróbke gratis - nie to co "jakieś smieszne hamerykańskie konstrukcje" :lol2: masz na myśli ten sławetny krzywy top czy jakaś inną niedoróbke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 masz na myśli ten sławetny krzywy top czy jakaś inną niedoróbke ? śruba bez gwintu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...