°°° Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witam mam w pełni sprawy wyświetlacz z siemensa CX65 , i chciałabym zrobić wyświetlacz do komputera, by wyświetlał np. godzine, date, temperature , itp. Co mi by było potrzebne by stworzyć tak żeby działało w kompie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Kabelek do podpięcia do komputera i odpowiednie oprogramowanie. To drugie pewnie będziesz musiała sama sobie napisać bo raczej wątpię w to aby było takowe dostępne w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Hmm. a jaki to kabelek ??. Napisałabym sobie, ale nie znam się kompletnie na pisaniu programów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) to nie jest takie proste. chyba nikt tego jeszcze nie podlaczyl do kompa. tu masz jakotaki opis sterownika od wyswietlacza(wyswietlacz w s65 i w cx65 do zdaje sie to samo.) http://www.superkranz.de/christian/S65_Dis...splayIndex.html ale pewnie ci sie nie przyda bo piszesz ze nie znasz sie na programowaniu. Edytowane 12 Marca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Eeee. Respect. Kolega Arnie widzę się postarał i znalazł prawie gotowca. Odrobinę przerobić i można podpinać pod kompika pod LPT. Oczywiście jeszcze trzeba napisać odpowiedni program. Ale to przy podanych informacjach już prawie gotowizna. Nic tylko pisać pisać pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A kto by mi napisał z was taki program ?? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 A kto by mi napisał z was taki program ?? :))Ja na pewno nie. Nie mam na takie zabawy czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...