Ogór Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Czym to usunąć, próbowałem aceton ale nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Spirytus powinien pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Nie jestem pełnoletni :/ A poza tym w UK trudno dostać spirytus :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 No to moze zmywacz do paznokci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 No to moze zmywacz do paznokci. Czym to usunąć, próbowałem aceton ale nie działa <obrazek>Aceton = zmywacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Sorry nie doczytalem tylko patrzylem na obrazek :P , moze sprobuj takim plynem do czyszczenia elementow przed malowaniem, nie pamietam jak to sie nazywa a do piwnicy nie chce mi sie leciec sprawdzac. Albo sprobuj benzyna do zapalniczek moze wyczysci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Mozr nitro, hmm moze i w Angli nie ma spirytusu ale farby sa wiec poszukaj tam gdzie sa rozpuszczalniki w sklepie czegos w rodzaju Denaturatu. a jak nie to kiedys jak malowalismy zywica transformatory to mielismy oxylen taki rozpuszczalnik:D. ps mozesz sprobowac zostawic na noc cala moze jak dobrze naciagnie to zmieknie i odpusci:D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 gas od zapalniczki nie dziala, benzyna tez :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Jak to jest klej po zwyklej tasmie to najlepiej mechanicznie, palcem pocierasz i juz. No chyba ze to jest cos nie normalnego to nie wiem ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Rozpuszczalnik ekstrakcyjny do odtłuszczania inaczej suchy musi usunąć ten klej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...