guliwer23 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Witam wszystkich chciałbym sprzedać dyski twarde jakie posiadam ale wcześniej chciałbym sprawdzić w jakim stanie one są stanie, daje screna z programy everest z zakladki smart jezeli ktos potrafi ocenic te wartosci ( wczesniej przeczytałem temat na forum ) to prosiłbym o jakies podsumowanie stanu tych dyskow. Mam jeszcze prosbe czy moze ktoś polecic program ktory sprawdzi mi dysk pod wzgledem błedów itp rzeczy tak abym sprzedając miał pewność w jakim stanie te dyski są. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Obydwa dyski jak najbardziej ok. Na wd parametr c7 wskazuje, że mogą występować jakieś błędy na taśmie (ew kontrolerze). Ja do poszukiwania błędów używam easyRecovery Professional Edytowane 12 Marca 2007 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...