spoxxx Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 moze ktos pomoc w wyborze bo nie wiem co bedzie lepsze taktowane wyższa częstotliwoscią pamięci czy lepsze timingi ?? , może ktos posiada któreś z tych pamięci czy te pamięci 667 dobrze się kręcą ?? co brac bo cena jest podobna tu podaje linki do tych pamieci to sa geil 667 a to geil 800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 moze ktos pomoc w wyborze bo nie wiem co bedzie lepsze taktowane wyższa częstotliwoscią pamięci czy lepsze timingi ?? , może ktos posiada któreś z tych pamięci czy te pamięci 667 dobrze się kręcą ?? co brac bo cena jest podobna tu podaje linki do tych pamieci to sa geil 667 a to geil 800 PO PIERWSZE Polecam Kupic Pamieci u MILANsa Geil Ultra 667 3-4-4-8 Geil Ultra 800 4-4-4-12 A Po drugie... POlecam wersje 667 (sam takie mam) - wlasnie od Milansa One de facto niczym sie nie roznia od wersji 800 (kosci i pcb to samo... nawet radiatory identyczne)... a Kreca siew ysmienicie i zaplacisz MNIEJ Np tu masz jakis wynik na moich 667 3-4-4-8@2,1v Wyniczek Pozdrawiam Sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...