Skocz do zawartości
Marrrcin

Neostrada Vs. Netia

Rekomendowane odpowiedzi

Mój kolega będzie w ciągu następnego miesiąca zakładał internet.I teraz nie wiadomo co wybrać, Netie czy Neostrade.Ceny są takie, że biorąc Netie mógłby sobie pozwolić na 1Mb za 64 zł, natomiast za podobne pieniądze jest Neostrada, tyle, że o dwukrotnie mniejszej prędkości. Oferta Netii wydaje się być bardzo kusząca, ale ostatnio tyle czytam o tym że długo zakładają, że ciągle są jakieś awarie i w końcu nie wiem czy mu się opłaca brać teraz tą Netie. Prosiłbym o jakieś uwagi osób które niedawno zakładały Netie ile to trwało i jak się sprawuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekałem na podłączenie do Neti dwa tygodnie, czyli w sumie niedługo. Niestety zaczął się pojawiać wieczorkiem problem bo transfer downloadu spada z 1024 do około 100, czasem jeszcze wolniej, czasem szybciej różnie. Reszte dnia chodzi wszystko ok. Ale z tego co wiem to jest teraz standartem zarówno dla Neti jak i dla Tpsa. A skoro nie ma różnicy to po co przepłacać ;) Wszyscy moi znajomi mają ten sam problem z ADSLem niezależnie od Firmy. Jak ktoś chce mieć wszystko dobrze niech sobie kupi DSLa tu nie ma problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi