R4dziK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 witam! w Menadżerze urządzeń system pokazuje niezainstalowane urzędzenie w kategorii Inne usrządznia: -Kontroler magistrali zarządzania systemem Co to takiego? I skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> do tego sterowniki? I za co odpowiada to urządzenie? Moja plyta to ASUS P5LD2. Ogólnie wszystko działa bez problemu, ale wydaje mi się że kiedyś tego nie miałem, albo bylo zainstalowane poprawnie i chciałbym sie tego pozbyc. Używałem już szukajki na naszym forum. Nic ciekawego jednak nie znalazlem. Chociaż jest kilka postów sprzed paru lat na ten temat nie ma żadnej konkretnej odp w tej sprawie. pozdr;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) a system on-line nie znajduje sterownika? jezeli to vista... aktualizacje pomoga ;) mialem identycznie Edytowane 13 Marca 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 a system on-line nie znajduje sterownika? jezeli to vista... aktualizacje pomoga ;) mialem identycznie nie znajduje, a chodzi o XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...