futureman Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ostatnio weszłem sobie na czata i wpadł mi pomysł żeby wstawić sobie swoje zdjęcie które będzie wyświetlane tak jak z programu CZATERIAKAM czy jest jakis program dzieki ktoremu moglbym wyswietlac jakis obraz lub jedno zdjecie nie majac kamery internetowej ? jesli tak to podajcie nazwe po prostu obok mojego nicka byloby zdjecie ktore ktosby obejzal wchodzac na kamere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Pomysl dziwny, ale w sumie logiczny, na swoj sposob. Jednak chyba bedziesz musial zakupic kamerke, nie spotkalem sie z tego rodzaju programem. Google tez milczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 wiesz jak to mówią.. za 50 złotych jestem w stanie to zrobić :D... ale nie mam czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flashh Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 wiesz jak to mówią.. za 50 złotych jestem w stanie to zrobić :D... ale nie mam czasu :) Za 50 zł można spokojnie kupić kamerke - tylko faktycznie potrzeba czasu aby wybrać sie do sklepu lub kliknąc na aukcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) wiesz jak to mówią.. za 50 złotych jestem w stanie to zrobić :D... ale nie mam czasu :) Zdzierstwo !!! Ja bym Ci nawet złotówki nie dał za coś takiego. Przecież taki program już istnieje od baardzo dawna. Sam go uzywałem, żeby laski podrywać i wysyłać podłożone zdjęcie mięśniaka :D, baaa można nawet film puścić w formacie AVI co by czaterianie mieli rozrywkę np przy Shreku (szkoda, że tylko bez dźwięku). Program to... Splitcam http://www.splitcamera.com/scnow.zip Edytowane 29 Marca 2007 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zdzierstwo !!! Ja bym Ci nawet złotówki nie dał za coś takiego. widać pan nie zrozumiał żartu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...