vicek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem sam czy to odpowiedni dział, ale postanowiłem napisać tutaj (jak zresztą widać:> ). Kupiłem nowy komputer, wszystko wydaje się OK, ale w Windowsie cały czas pokazuje się ikonka "Bezpieczne usuwanie sprzętuu", a gdy klikne pojawia się opcja odinstalowania mojego dysku twardego. Dodam, że płyta główna to ASUS P5N-E SLI... może ma to jakiś związem z tym zewnętrznym portem SATA? Nie wiem co robić :| Ten dysk widnieje w menadżerze zadań jako zainstalowany, więc go nie mogę dodać, ani uaktualnić sterownika :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Jest OK . Swoją drogą już ktoś pytał o to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 tez tak mam ... nie wiem od czego ani dlaczego, ale w niczym to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Już wiem co trzeba było zrobić. Wystarczy odinstalować niepotrzebny sterownik nVidii, teraz wszystko działa OK, a ta ikonka nawet się nie pojawia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...