gogo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Witam! Mam zamiar kupić tą płytkę. Chcę się upewnić, że jest ona wyposażona w dzielnik fsb/pci. Przy okazji proszę o opinię na temat tej płyty. Oczywiście przezytałem wszystkie posty na grupie. Dzięki za odpowiedź!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 z tego co wiem to zadna plyta na nforce 2 nie ma czegos takiego jak dzielnik pci. PCI bus is locked at 33mhz :twisted: :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ok i właśnie o to mi chodziło. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 gogo a za ile mozesz miec ta płyte znaczy z kad jestes ..bo ja tez chce ja kupic i ciekaw jestem czy przepłace ..u mnei bedzie za jakies 450 zł a u ciebie ...i płyta podobno wypas .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 szpak jesli ci to cos pomoze to u mnie ten soltek stoi 470 pln wiec ty raczej nie przeplacasz :D pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 jestem z Olsztyna i dzisiaj zrobiłem wycieczkę po sklepach - w żadnym tej płyty jeszcze nie ma. W jednym zaproponowali mi sprowadzenie z 465zł. Chyba kupię ją wysyłkowo w sklepwgk.pl -456 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 powiem wam ze lepiej dla was jesli kupicie ja w swojej miescinie a nie np.: w sklepie internetowym z tego wzgledu ze jakby cos z plyta bylo nietak to musicie ja odsylac paprac sie itd. itp. a tak zanosicie do sklepu i nic was nie interesuje takie jest moje zdanie :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 To fakt, chyba po prostu zaczekam ,ąz pojawi się w sklepie pozdrawiam gogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 u mnie w bydzi widziałem ta płytke za 438zeta, a jak ja kupowałem to płaciłem 468 i sie troszke wkurzyłem... Ale płyta spoxik jest zaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...