Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was zauwarzył że podczas grania w waszą ulubioną gre FPP klawiatura chodzi ciężko tz przy naciśnięciu czujecie opór??

Przyciski chodza ciężko jakby zatarte??

Ja to mam zwłaszcza podczas precyzyjnego chodzenia gdzie kazde lekie nacisnięcie przycisku daje wiele.

(zwłaszcza przy grach samochodowych)

Macie jakiś pomysł żeby klawiatura chodziła bez zastrzeżeń leciutko i precyzyjnie.

Ps: Mam logitecha Deluxe Access :roll:

Czy znacie jakies modele które chodzą jak marzenie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a podobno logitech internet navigator, mi się mój deluxe acces (już drugi) się nie zacina rozbierz wyczyść itp jak mało to wd-40 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozkręciłem klawiature na części pierwsze wyczyściłem idealnie naoliwiłem WD-40 i chodzi elegancko i cichutko (lepiej niż nówka)

POLECAM TO ZROBIĆ KAŻDEMU raz na rok.

Zajmuje około 2 godzinki czasu ale frajda pod koniec nie z tej ziemi 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa ale co zrobić jeżli mycha XXXowo działa :P mam A4techa www-25 bodajrze za 50 ziłow i jak lekko rusze no tak minimalnie to tobi takie skakanie leciutkie :P na monicie :P A szczególnie warzne to jest kiedy gra sie w UT i cza zrobićHEAD-SZOTA :D. Zrobiłem "tuning mojej myszy" tzn. rozebrałem ją i jak są te czyjniki od pokręteł przy kulce zbiżylem do siebie i jest troche szybsza :D Ale co zribć żeby była dokładniejsza ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co się bawić -jak mi cos klawiatura nie działa to kupuję nową za 20zeta badziew bo badziew ale pochodzi pół roku.

P.S. Nie ma jak rozladować nerwy walnąć sobie w klawiature az klawisze sie posypią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa ale co zrobić jeżli mycha XXXowo działa :P mam A4techa www-25 bodajrze za 50 ziłow i jak lekko rusze no tak minimalnie to tobi takie skakanie leciutkie :P na monicie :P A szczególnie warzne to jest kiedy gra sie w UT i cza zrobićHEAD-SZOTA :D. Zrobiłem "tuning mojej myszy" tzn. rozebrałem ją i jak są te czyjniki od pokręteł przy kulce zbiżylem do siebie i jest troche szybsza :D Ale co zribć żeby była dokładniejsza ?

Hehe ja mam ten problem z głowy bo kupiłem sobie myszke Logitecha MauseMan Dual Optical :)

Ale w twoim wypadku bierz WD-40 i psikaj w zakamarki tych rolek (do środka) i z wierzchu wytrzyj rolki papierem toaletowym :P

A jak nie to nie baw sie w myszki kulkowe i pujdz do sklepu i kup to co ja (satysfakcja gwarantowana) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chech mis się sww 21 zwalił, to wziołem od kolesia starego microsofta bez rolki rozebrałem wymyłe rolki styk rolek z obudową posamrowałm Shell Helix -em kulke włożyłem ze starego Primaxa, podkładki z sww21 i chula nieziemsko - a jak bede miał kase to biore Logitech Mouseman dual optical :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...