Xavi Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Parę miesięcy temu miałem jeszcze readona 9200se( xD ) i działałem na suse 10.1 Kupiłem sobie gigabyte GeForce 7600GS silent pipe(512mb/128bit xD) i... ani 10.1 ani 10.2 nie działa. Instalacja leci ładnie. Natomiast gdy uruchamiam system muzyczka leci ale jest czarny ekran. Dodam że ubuntu 6.12 i Fedora 6 śmigają jak ta lala. Da się jakoś odpalić tego nie szczęsnego susła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszb Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Tzn instalujesz od nowa suse? Popytaj na forum.suse.pl, tam siedzą ludzie, którzy Ci pomogą, bo się znają na swojej dystrybucji. Dla mnie takie coś jest conajmniej dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Dla mnie takie coś jest conajmniej dziwne.A dla mnie nie, pewnie nie ma akurat sterownikow do twojej grafy (w suse). Ja czasmi uzywam Knoppixa bootowalnego z DVD-ka i z kartami GeForce 6xxx dziala, ale juz z moim 7300gt nie. :sad: Pewnie jakbym sciagnal nowsza wersje tego Knoppixa to by dzialal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Edycja xorg.conf oraz ustwienia odświeżania i rozdzielczości Ci pomogą. Po więcej informacji zapraszam na forum.suse.pl. Tam jest mnóstwo tematów z takimi problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...