kulcik Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Cześć. Mam Renault megane z 98 roku i w kluczyku immobilajzer....przy zakupie dostałem tylko jeden kluczyk , a tak się składa że moja dziewczyna wybiera się na kurs prawka i < jak dobrze pójdzie> będę potrzebował drugiego kluczyka:), Pytanie moje jest takie ..czy można dorobić kluczyk wraz z immobilajzeremb i jaki to może być koszt, oraz czy muszę mieć jakiś kod do tego kluczyka?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 I kluczyk i immobizajzer da sie dorobic, ale niestety koszt takiego immobilazjera nie jest tani... (kilka stów). A kod do kluczyka jest w immobilajzerze i ci go skopiuja do nowego kluczyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 zadzwon do jakiegos dealera reanault tam ci powiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulcik Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 zadzwon do jakiegos dealera reanault tam ci powiedza. kilka stów..... no cóż, ważne że się da dorobić....dzięki wielkie za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 dziwne ze sie nie domagales drugiego kompletu kluczy przy zakupie. w razie kradziezy auta mozesz nie dostac odszkodowania, gdyz firmy ubezpieczeniowe zadaja dwoch kompletow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulcik Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 dziwne ze sie nie domagales drugiego kompletu kluczy przy zakupie. w razie kradziezy auta mozesz nie dostac odszkodowania, gdyz firmy ubezpieczeniowe zadaja dwoch kompletow Domagać się domagałem, ale poprzedni właściciel powiedział mi że on dostał tylko jeden kluczyk.....nie wiem czy kłamał czy nie , ale słyszałem że w niektórych modelach jest tylko jeden kluczyk ....poza tym mieszkam w Irlandii , tu nie kradną jak w Polsce:)<odpukać> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 nie znam praw irlandzkich firm ubezpieczeniowych, ale mysle ze jest to na podobnej zasadzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 poza tym mieszkam w Irlandii , tu nie kradną jak w Polsce:)<odpukać> a podobno polacy do irlandii wyjechali... więc muszą kraść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 dziwne ze sie nie domagales drugiego kompletu kluczy przy zakupie. w razie kradziezy auta mozesz nie dostac odszkodowania, gdyz firmy ubezpieczeniowe zadaja dwoch kompletow Ale zawsze można powiedzieć że jeden komplet był schowany w schowku w samochodzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ale zawsze można powiedzieć że jeden komplet był schowany w schowku w samochodzie :lol: Jeżeli Masz wykupione tylko OC to ilość kompletów kluczyków nie ma znaczenia, a w przypadku AC podczas składania wniosku padło pytanie o zapasowym komplecie kluczyków. Więc nie musisz sie o nic martwic . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Domagać się domagałem, ale poprzedni właściciel powiedział mi że on dostał tylko jeden kluczyk.....nie wiem czy kłamał czy nie , ale słyszałem że w niektórych modelach jest tylko jeden kluczyk ....poza tym mieszkam w Irlandii , tu nie kradną jak w Polsce:)<odpukać>Moze nie kradną, ale napewno je palą, bo sie mlodziez nudzi.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 jak kupowalem samochod w niemczech od prywatnej osoby to dostalem 3 komplety kluczykow (wszystkie z immobiliserem). skad pochodzi Twoje auto, domagaj sie kompletu, nawet od poprzednich wlascicieli. jak zlamiesz czy zgubisz to bedzie naprawde duzy problem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...