Iwo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 wg. umowy okres testowy trwa do 31 sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 wg. umowy okres testowy trwa do 31 sierpniaej przeciez to smiech na sa sali. czemu nie podajecie pelnej umowy tam jak krowie na rowie jest napisane ze zabronione jest wszelkiego rodzaju 2p2 i sporo innych spraw. dziekuje za takie testy nie mam czasu.p pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 ej przeciez to smiech na sa sali. czemu nie podajecie pelnej umowy tam jak krowie na rowie jest napisane ze zabronione jest wszelkiego rodzaju 2p2 i sporo innych spraw. dziekuje za takie testy nie mam czasu.p pzdr To moze napisz to jeszcze raz po polsku? Tak żeby inni zrozumieli? I jakos nie widzialem zeby w umowie zabraniali mi innych spraw :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 To moze napisz to jeszcze raz po polsku? Tak żeby inni zrozumieli? I jakos nie widzialem zeby w umowie zabraniali mi innych spraw :( i jak w koncu wyglada sprawa z tymi testami. do mnie dzwonili, ze zalapalem sie na druga ture testow... p2p faktycznie zablokowane? czy nie ma jakichs hakow w umowie? Jakie sa wrazenia osob, ktore uczestniczyly w tych testach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 i jak w koncu wyglada sprawa z tymi testami. do mnie dzwonili, ze zalapalem sie na druga ture testow... p2p faktycznie zablokowane? czy nie ma jakichs hakow w umowie? Jakie sa wrazenia osob, ktore uczestniczyly w tych testach? A ktos w ogole uczestniczy? :lol: Lolki do tej pory nie potwierdziły otrzymania dokumentów/wysyłki modemu. Na dniach zrywam ta smieszna umowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 A ktos w ogole uczestniczy? :lol: Lolki do tej pory nie potwierdziły otrzymania dokumentów/wysyłki modemu. Na dniach zrywam ta smieszna umowe. czyli trzeba dac se sianka i nic nie podpisywac, a poprostu wziazc neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoytaS.tk Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Podam wam prawdziwe info. Jesli macie WLR z t2 to nie dostaniecie modemu. Reszta dostanie najpozniej do 13 Czerwca. Tyle odemnie PS: p2p nie jest blokowane na brasie, zwykly punkt w regulaminie. Tak jak dzielenie lacza wewnatrz lokalu jak u wszystkich providerow :) Pozdrawiam VoytaS Edytowane 30 Maja 2007 przez VoytaS.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Podam wam prawdziwe info. Jesli macie WLR z t2 to nie dostaniecie modemu. Reszta dostanie najpozniej do 13 Czerwca. Tyle odemnie PS: p2p nie jest blokowane na brasie, zwykly punkt w regulaminie. Tak jak dzielenie lacza wewnatrz lokalu jak u wszystkich providerow :) Pozdrawiam VoytaS super. tylko co to jest ten WLR i bras? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoytaS.tk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) WLR abonament w tele2 najprosciej. Bras wyjscie jakie ma tele2 na swiat, tzn bras to nazwa ogólna dla tego typu urzadzen. Pozdrawiam VoytaS Edytowane 1 Czerwca 2007 przez VoytaS.tk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzis po dwoch miesiacach laskawie do mnie zadzownili ze dane ktore podałem są błedne :lol: Podziekowalem im i mam nadzieje ze nasze sciezki juz sie wiecej nie skrzyzuja...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Dziś odebrałem modem z Tele 2 od kuriera. Pierwsze wrażenia: Minusy: - kabelek pod ethernet nie działał, więc podłączyłem swój i od razu 'załączył' się sprzęt :) - niski upload, 128 kb/s; <- mała zmiana: jednak podnieśli po ostatniej synchronizacji modemu do 256 kb/s :) Plusy: - łącze down 1 Mb/s; - stronki szybko się ładują; - bezproblemowa konfiguracja pod ubuntu; - reszty nie sprawdzałem jeszcze czyli pingi, P2P, Voip, itp. :) Edytowane 5 Czerwca 2007 przez cymex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoytaS.tk Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jesli nie dziala Ci zolty kabelek od ethernetu to zadzwon to Ci wysla kurieriem nowy kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...