Dj. Gargamel Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czy znajdzie sie smialek (moze nasz ukochany serwis tweak.pl)ktory podejmie sie przetestowania wiekszosci blokow wodnych dostepnych w naszym pieknym kraju. Czyz nie pieknie byloby zobaczyc testy bloczkow z miko z silicon valley, z discotecha no i 4maxa - moze wreszcie skonczylyby by sie te "suche: dyskusje na forum ktory bloczek jest lepszy. Ach te marzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Czy znajdzie sie smialek (moze nasz ukochany serwis tweak.pl)ktory podejmie sie przetestowania wiekszosci blokow wodnych dostepnych w naszym pieknym kraju. Czyz nie pieknie byloby zobaczyc testy bloczkow z miko z silicon valley, z discotecha no i 4maxa - moze wreszcie skonczylyby by sie te "suche: dyskusje na forum ktory bloczek jest lepszy. Ach te marzenia tym smialkiem jest Thorn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja testowalem swoj cpc i nietrudno miec lepszy od niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ten thorn z http://www.mod-case.com/ ludzie maja obawy co do jego rzetelnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 widać ze jestes nowy tutaj ! A test bedzie naprawde rzetelny specjalnie pod to konstrułuje stacje testową ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nie boj sie test to test.. Jezeli juz ktos go zrobi to bedzie napewno ok. Thorn : odezwij sie do mnie,w sprawie wiadomej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 TESTUJCIE A BEDZIE PRZETESTOWNE I WYNIKI OGLOSZONE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 widać ze jestes nowy tutaj ! A test bedzie naprawde rzetelny specjalnie pod to konstrułuje stacje testową ! moglbys podac jakies dokladniejsze dane ? Moze ci podesle moj blok wodny jak skonczysz do testow =) ydaje mi sie ze wiem kto wtedy zwyciezy :P Tylko wpierw powiedzialbys jaka pompka to dostosowalbym rozstep finow do jej mocy =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Pompka aquaEl 750 l/h oraz 1000 l/h na tych dwóch pompach się bede bazował zbiornik wody 5L weże 12/10 nagrzewnica od poloneza i chłodnica od miko bo takie tylko mam chodnice ale i na tej i na tej test bedzie na chłodnicy 1 wentylator 120mm puszczony na 5V Procek Athlon XP 2000+ i potem test z kręconym A2000+ nie wiem ile z niego wyciągnę ale zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...