Skocz do zawartości
Gość Kyniek

Prison Pro V2 - Kolejna Odsłona

Rekomendowane odpowiedzi

czytaj Kynku ze zrozumieniem prosze... jestes inteligentny a czasami glupiego udajesz...

na to co odpiszesz po tym poscie odpisze pewnie we wtorek... adios (status: @Cebit)

Sam, też Cię uważam za bardzo inteligentnego gościa lecz czasami głpiego udajesz - wystarczyło odpowiedzieć tak albo nie ;)

jakie gwinty? na Toich fotach nie ma gwintow od srodka pochromowanych......

ślepy?? Czy ma omany?? Gdzieś widzisz miedź w gwintach od środka??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyniek, jak będziesz miał chwilke to wrzuć fotke spodu bez topu.

Bardziej o gwinty chodzi?? Nawet myślałem na początku zrobić bez topu sam spód - ale się wywracał :/ a nie miałem czasu walczyć z pudełkiem by je prostować....

Hmmmm a może chcesz na żywo zobaczyć?? ;) Tak w ogóle to ja swojego Extreme'a będę dawał do pochromowania przy najbliższej serii - jak ładnie wyjdzie to może też sięskusisz?? ;)

a tak swoją drogą nie planujesz Kyniek zapinki chromować ?? Było by ciekawie i jako pierwszy w PL na masową skalę coś ala Swiftech :)

Pozdro

Propozycja do rozważenia :) zoorientuję sięczego się będzie trzymał chrom - nie jestem pewien ale kwasówki raczej nie :/ zresztą kwasówka i tak ładnie wygląda :) a co najważniejsze - też czas się jej nie ima :)

Edytowane przez Kyniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak swoją drogą nie planujesz Kyniek zapinki chromować ?? Było by ciekawie i jako pierwszy w PL na masową skalę coś ala Swiftech :)

Pozdro

A po co zaraz chromować, nie wystarczy polerowanie? :ph34r:

Dołączona grafika

No lo has visto todo... :wink:

Edytowane przez Bartolomius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyniek, tak w ogóle to sorry za offtop :oops:

Jakim papierem to robione?

Już pędze do sklepu ;-)

Najpierw wodny 800, a potem szmatka i pasta polerska AutoMAX - tubka 50g kosztuje jakieś 3,5 zł a wystarczy na wypolerowanie ze dwóch obudów (sprawdzałem :wink: ). Możesz też zamiast pasty polerować papierem 2000 i 2500, idzie trochę trudniej.

Hehe szybcy to wy nie jesteście ;) . Moja polerowana zapinka juz zdazyla troche efekt stracic, tyle czasu ja mam ;)

Może marnie polerowałeś pionierze polerowanych zapinek :) , od ponad roku mam kilka rzeczy i są jak nowe, od czasu do czasu można jakimś mleczkiem przetrzeć. Edytowane przez Bartolomius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może marnie polerowałeś pionierze polerowanych zapinek :) , od ponad roku mam kilka rzeczy i są jak nowe, od czasu do czasu można jakimś mleczkiem przetrzeć.

Nie, poprostu przeszły swoje ;)

edit

pozatym zrobic cos bardziej elo papierem 800, bez past itp jest dosc ciezko ;)

i sory za male ot Kyńq ;*

Edytowane przez MaSell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyniek, tak w ogóle to sorry za offtop :oops:

Najpierw wodny 800, a potem szmatka i pasta polerska AutoMAX - tubka 50g kosztuje jakieś 3,5 zł a wystarczy na wypolerowanie ze dwóch obudów (sprawdzałem :wink: ). Możesz też zamiast pasty polerować papierem 2000 i 2500, idzie trochę trudniej.

Oczywiście jestem ju po robocie :D Nie wyszło mi tak jak Tobie, jechałem na wodnym 800, bez past polerskich.

Dokończe w wolnej chwili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Kyniek, kope lat.

Z rok mnie tu nie było a Ty cały czas te prisony z kratką trzepiesz :)

Chyba niewiele innowacji wogóle się pojawiło na rynku a u mnie stara Ninja z fanderem wyparły WC i FC z procka :D

a może wrócić do wycinania bloczków ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No do Ja dowale po 2 latach ;)

swoja droga dziwne ze temat umarl , do dzis mam 2 Prisony Pro V2

wszystko cacy bez korozji , tylko problem z zapinka dla i7 :(

z tego powodu musialem kupic blok XSPC Delta V3

ktory wcale o dziwo nie jest lepszy od starego 2 letniego prisona

no moze o 1-2'C .

Jezeli ktos ma namiary na zapinke pod LGA 1366 do Prisona Pro V2

poprosze o info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Topic dead bo Kyniek stracił że tak się wyrażę stracił mowę ;)

Mario trafiłeś na dobrą serie bo u mnie 2 channele v3pr0 barwiły [nie były kupowane w tym samym czasie]

Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi