falcon386 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Witam Rozważam zakup lapka za ok 1600zl. No i zastanawiam sie nad 3ma modelami tzn: 1. Toshiba Tecra M1 2. HP NC6000 3. IBM R40 W zwiazku z tym kilka pytan: 1. Ktory z nich wybrac? :) 2. Jaka jest jakosc matryc, co onich sadzicie? 3. Jaki jest czas pracy na aku? 4. Jakie potaficie wymienic wady a jakie zalety tych modeli? A moze ktos poleca cos ciekawszego, sprawdzonego? Zalezy mi na mobilnosci (centrino ma tylko tecra m1 z w/w),wifi, pentium m. Komputer glownie do pracy w trasie, wiec czas dzialania musi byc w miare dlugi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Osobiscie mam porownanie NC6000 i R40 i powiem -> HP! Zdecydowanie dluzsza praca baterii (spokojnie do 4h!) Wersje NC byly rowniez z Centrino ;) W pierwszej fazie byly nawet montowane centrino tylko naklejali naklejki Pentium M ;) Matryce byly rozniez SXGA+ Ogolnie niezla seria biznesowa z radkiem 9600 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon386 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A co sadzisz o teckrze? (wiem ze majaa luzy na matrycy ale mi to nie wadzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Toshiba w laptopa to dla mnie juz nie marka...:) Generalnie maja spory problem z zawiasami i klawiatura! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon386 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Wlasnie pisze z nc6000 :) Lapek super. Obejrzalem chyba z 50 notkow w okolicach tej ceby i jedynie hp wygladaja jak nowki :) Wiec w cenie 1500-1800 polecam hp nc6000 Dzieki za pomoc w podjeciu trafnej decyzji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...