michu98 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Mam dziwny problem. Minowicie po urochumieniu OSa wchodze w manager urzadzen patrze a tam takie coś: I teraz pytanie: Czym to może być spowodowane? Reinstalka sterów nic nie daje, wyciągałem kartę i wsadzałem, nadal to samo. Nie jest to ciągle, po paru restartach kompa włącza sie normalnie. Dziwne to, praktycznie nie da sie przeglądać www (wszystk oco sie przewija strasznie klatkuje. To samo z grami :( Zdarza się również, samoczynny reset kompa( w razie czgo wymieniłem kabel z gniazdka do zasilacza, czytałem że to moze czesto przeszkadzać). Czasem podczas włączania nie da sie właczyć bo słychać tylko piiiip piiiip i tak non stop, po resecie jest zazwyczaj dobrze. Po uruchomianiu pod vistą - wszystko niby OK. Co robić? Miernika nie mam, nie sprawdzę napięć w zasilaczu ( zawsze było OK...) Oczywiście wszelkie OC cofnięte, wsyztsko na standardowych ustawieniach. Formata za bardzo narazazie nie mogę zrobić, ale wydaje mi się że to coś z sprzętem, tylk oczym? proszę o pomoc! Edytowane 14 Marca 2007 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Moze wyczyscic rejestr ze starych sterow ? albo przez odinstalowanie albo cleanerem jakims ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zasilanie podpięte do tej karty? dobrze się trzyma wtyczka w karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Karta nie ma dodatkowego zasilania. Zwykłę z portu. Mówię, wszytsko rozłączałem i łaczyłem od nowa. Problem nadal wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A jakiej firmy masz bios? Sprawdź ram i dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Uszkodzona Grafika, dla pewnosci sprawdz na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 armo sprawa jest ewidentnie softwareowa ;) michu odinstaluj stery od plyty, przeczysc sterowniki drive cleaner'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...