Kakuś_ Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Witam... Mam Nokie 6280 i w dość dużej ilości zebrał mi się kurz za wyświetlaczem... Czy ktoś się z tym spotkał, a jeżeli tak to w jaki sposób poradził? Nie chcę tracić gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 czemu zaraz masz tracic gwarancje, sproboj sam ja zdemontowac i wyczyscic zalegajacy kurz, ponizsza instrukcja powinna ci w tym pomoc: http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.u...smantle6280.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś_ Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 czemu zaraz masz tracic gwarancje, sproboj sam ja zdemontowac i wyczyscic zalegajacy kurz, ponizsza instrukcja powinna ci w tym pomoc: http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.co.u...smantle6280.htm dzięki!!! ale gwarancji na pewno nie strace jak go tak otworze? poza tym do czego jest ta instrukcja tak dokładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 dzięki!!! ale gwarancji na pewno nie strace jak go tak otworze? poza tym do czego jest ta instrukcja tak dokładnie? jezeli nie bedzie zadnych sladow ingerencji uzytkownika to nie stracisz co do instrukcji to przeciez widac na zdjeciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam. Mam takie pytanie... Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj. Otoz kupilem sobie wczoraj nowa Nokia 6280 z Polskiego Orange... Otoz telefonik sobie lezy spokojnie na biorku i co 3 minuty zapala sie wyswietlacz na 15 sekund tak jak bym uzywal telefonu i gasnie z powrotem. Dlaczego tak jest?? Czy jest wlaczona jakas opcja czy telefon ma jakas wade?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁapArbuza Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Witam. Mam takie pytanie... Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj. Otoz kupilem sobie wczoraj nowa Nokia 6280 z Polskiego Orange... Otoz telefonik sobie lezy spokojnie na biorku i co 3 minuty zapala sie wyswietlacz na 15 sekund tak jak bym uzywal telefonu i gasnie z powrotem. Dlaczego tak jest?? Czy jest wlaczona jakas opcja czy telefon ma jakas wade?? Spróbuj wyłączyć wyświetlanie informacji o sieci (ustawienia trybu gotowości) Jeśli natomiast chodzi o usuwanie kurzu to rzuciłem okiem na opis tam podany wyżej i....gdyby ktośmiał problemy jeszcze z tym to proponuję zajrzeć tutaj: http://youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Nie chce zakładać oddzielnego tematu więc zapytam tutaj. Wie ktoś jak zmienić ustawienia jasności/jaskrawości wyświetlacza w tej nokii ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Nie jestem pewny, ale w nokiach ze symbianem to jest: Ustawienia>Telefon>Wyświetlacz>Jasność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Ok tylko nokia 6280 nie jest na symbianie a w ustawieniach wyświetlacza tego nie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 instrukcja obslugi :?: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...