n30 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Chce sobie spróbować na jakieś czas włożyć do mojego drugiego pc-eta 7600GS. W płycie z Athlonem mam Agpx4 tak samo jak w płycie z Celkiem. Na czas zamiany, do pc z Celkiem podłącze Chieftec-a 450W. Ja nie widze żadnych przeciwwskazań, ale wolę się upewnić bo karta tania nie była :) Widzicie jakieś zastrzeżenia ? Edytowane 14 Marca 2007 przez DawidNeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 powinno byc gut ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 moje zastrzezenie: po co? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) moje zastrzezenie: po co? ;)Z nudów :) I ciekawości jak mocna cpu ograniczy kartę :) Edytowane 15 Marca 2007 przez DawidNeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...