Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) Witam http://www.mips-computer.de/images/p5n32_mos.jpg Misiu podjąłby się budowy takiego bloczku, a jako, że nie jest przy nim dużo roboty myślę że nie przeciągałoby się to tak jak z bloczkiem na RAM :D oto lista kompatybilności: - ASUS P5N32-SLI Deluxe - ASUS P5N32-SLI SE Deluxe (Core 2 Duo / Extreme Unterstützung) - ASUS P5N32-SLI Premium / Wifi-AP (nForce 590i) - ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i) *neu - ASUS P5B Deluxe - ASUS P5B Deluxe Wifi - ASUS STRIKER Extreme *neu czekam na wstępne zapisy na listę, misiu zdradzi wtedy ile wyceni jedną sztukę, oraz ile będzie trwała produkcja pozdro ja oczywiście jestem zainteresowany jedną sztuką (na p5b-e plus nie ma otworów montażowych nad układami nad prockiem) CHęTNI: Storm x2 hilfiger x2 narciarz x2 Heat x2 MisyoAsus p5w dh deluxe x2 Aresius x2 Bartolomius x1 lucek_lukasz x2 wozaq x2 ja x1 czekam na dalsze zgłoszenia ! Edytowane 19 Marca 2007 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam :P Ja tez bym sie pisał na dwa takie na P5BDeluxe wifi tylko wszystko zalezy od ceny :D pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario7602 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 tylko w tym jesteście dobrzy? w kopiowaniu czyichś pomysłów? zero własnej inicjatywy, psucje rynek ludziom odważnym :mur: . niech ten cały misiu15go pokaże co umie i sam stworzy coś oryginalnego i wydajnego żebym nie musiał kupować u niemców, sloweńców czy amerykanów. Wiem wiem zaraz posypią się głosy typu "nie takie proste" "wymaga solidnych funduszy" "brak osprzętu" itp. itd. Lub "nie każdego stać na... a jeśli jest możliwość zrobienia czegoś idento takiego samego, tylko przez pół taniej to dlaczego nie ..." a no dla tego że osoby wykorzystujące czyjeś pomysły dla budowania swojej pozycji są dal mnie po prostu złodziejami a do tego rozsławiają nasz kraj na styl chiński. No to mi się dostanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Jestem zlodziejem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 tylko w tym jesteście dobrzy? w kopiowaniu czyichś pomysłów? zero własnej inicjatywy, psucje rynek ludziom odważnym :mur: . niech ten cały misiu15go pokaże co umie i sam stworzy coś oryginalnego i wydajnego żebym nie musiał kupować u niemców, sloweńców czy amerykanów. Wiem wiem zaraz posypią się głosy typu "nie takie proste" "wymaga solidnych funduszy" "brak osprzętu" itp. itd. Lub "nie każdego stać na... a jeśli jest możliwość zrobienia czegoś idento takiego samego, tylko przez pół taniej to dlaczego nie ..." a no dla tego że osoby wykorzystujące czyjeś pomysły dla budowania swojej pozycji są dal mnie po prostu złodziejami a do tego rozsławiają nasz kraj na styl chiński. dobrze powiedziane.... ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario7602 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Martinii - jeśli ten blok skopiowałeś (przygotowałeś projekt i wystrugałeś) sam na własne potrzeby to gratuluję bardzo dobra robota jesteś w tym dobry i czas pomyśleć nad czyś własnym zrealizować się "twórczo"skończyć z powielaniem, natomiast jeśli zrobiłeś kilka kopii i "zarabiasz" na tym to realizacja siebie samego pod nazwą "złodziej" nie powinna być dla ciebie powodem do przechwalania się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 wstepnie pisze sie na dwa bloczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) @ mario7602 ehh.. zdjęcie oczywiście poglądowe, uważałem że wszyscy forumowicze używają mózgu do myślenia.. jednak się myliłem zdjęcie poglądowe, chyba logiczne że konstrukcja będzie w 100% zaprojektowana i wykonana przez misia !! a swoją drogą bloczek na mosfety p5b nie jest czymś niezwykłym, tylko zwykłym kawałkiem miedzi z kanalikiem wewnątrz i dwoma króćcami :mur: ależ skomplikowane... :huh: czekam na dalsze zgłoszenia B-) Edytowane 15 Marca 2007 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Kuba, ale z Twojego pierwszego posta wynika, że będzie to kopia mips :]. Chyba nie umiem używać mózgu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ojoj no dobra, przyjąłem do wiadomości, PRZEPRASZAM :-| oświadczam iż kopia mipsa to nie będzie btw może mi ktos wyjasnic co jest niezwyklego w kawalku miedzi zeby go kopiowac ? :lol: to nie jest appoge gtx czy inne cuś gdzie trzeba przyznać jest nutka oryginału - design Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 znajac zycie skaczy sie podobnie tak samo jak na bloczku na ramki .... tylk ozbedna paplanina i nic wiecej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 bloczek na ramki już się kończy, dlatego napisałem że szczegóły niedługo jak misiek skonczy blok na RAM, i zapewne dlugo to trwalo nie będzie bo konstrukcja bloczka na mosfety jest bardzo prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Hej Ja bym wziął coś takiego bo mam P5N32 SLI. Czyli potrzebował bym 2 bloczki. Wszystko zależy od ceny jednego bloczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 2 szt. na p5b dlx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Asus p5w dh deluxe - biore.. najlepiej razem z blokiem na ramy ;] Edytowane 16 Marca 2007 przez Misyo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 znajac zycie skaczy sie podobnie tak samo jak na bloczku na ramki .... tylk ozbedna paplanina i nic wiecej ...No jak tak dobrze znasz to zycie to jak to sie skonczyło z bloczkiem na ram? bo o ile wiem nic sie nie skonczyło, napewno bloczek zostanie doprowadzony do konca, jednak nie wszystko jest takie proste na jakie sie wydaje no i nie kazdy ma tyle czasu ile chciałby miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Dobrze powiedziane. Wszyscy myślą, że się zamkniesz w domu, nie będziesz nic jadł, nie edukował się a tylko dla nich bloczki trzaskał :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aresius Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Jeżeli wejdzie na Commando to ja się wstępnie piszę na 2szt. Edytowane 19 Marca 2007 przez Aresius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Czemu nie, jak będzie w sensownej cenie to piszę sie na jedną sztukę (P5B-E Plus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 dla mnie też 2 do p5b Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Jak bym miał kaskę, to dwa na p5n32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 hmmmmm wiec jak ktos podejmie sie tematu ????? bo tak generalnie to misiu nie powiedzial ani tak ani nie wiec nie wiem czy czekamy na cos milego :D czy poprostu dyskusja taka tylko pogladowa :??????? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) hmmmmm wiec jak ktos podejmie sie tematu ????? bo tak generalnie to misiu nie powiedzial ani tak ani nie wiec nie wiem czy czekamy na cos milego :D czy poprostu dyskusja taka tylko pogladowa :??????? pozdr :) Tak podejme sie tego tematu jednek napewno nie potrwa to tydzien lub dwa jak pewnie wiekszosc by chciała tylko długo dłuzej, najpierw musze skonczyc bloczki na ram a dopiero potem moge sie zabrac za ten projekt B) Edytowane 20 Marca 2007 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Tak podejme sie tego tematu jednek napewno nie potrwa to tydzien lub dwa jak pewnie wiekszosc by chciała tylko długo dłuzej, najpierw musze skonczyc bloczki na ram a dopiero potem moge sie zabrac za ten projekt B) no i spoko to chcialem usłyszec tak wiec czekam z niecierpliwoscia i pewnie nie tylko ja :D pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Ale czy na P5W DH tez przypasuje?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Ale czy na P5W DH tez przypasuje?" Jeśli pasują to ja też wezmę 1 sztukę ale zależy w jakiej cenie. edit; to ja dziękuję Edytowane 21 Marca 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 ceny jeszcze nie znam, najprawdopodobniej coś w okolicach 100pln za sztukę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 100zl za sztuke ? :lol: To ja rowniez podziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 ile proponujecie :lol2: ? może misiu po Waszych rezygnacjach się zmobilizuje i spuści ciut cenkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek_lukasz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 ile proponujecie :lol2: ? może misiu po Waszych rezygnacjach się zmobilizuje i spuści ciut cenkę Miejmy nadzieje bo takie ceny to prawie jak w Media Markt ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...